Babette Guldsmeden – hotelluksus pakket ind i ansvar for miljø og klima

Babette Hotel Guldsmeden har fokus på:

Ressourceforbrug – CO2 reduktion – Ufarlig kemi – Genbrug – Økologi – Madspild – Dyrevelfærd – Social ansvarlighed

Babette Hotel Guldsmeden har produkter certificeret med/af:

En nat i eventyrland – sov med god samvittighed på et hotel, der tager sit klima og miljøansvar alvorligt.

Guldsmeden Hotels er især kendt for 2 ting: Himmelsengene i de hyggelige værelser og deres passion for at passe på ressourcerne og dermed planet.

Det skinner igennem på alt fra interiør, indretning og udstyr på værelserne til måden hotellet bliver drevet på.

Guldsmeden Hotels har arbejdet med bæredygtighed, lige siden hotelkæden åbnede 1999. Og i dag bliver ingen beslutning truffet, ingen produktion påbegyndt, og ingen proces indført, uden at bæredygtighed er tænkt ind.

Et særligt kendetegn er, at intet, der ikke fejler noget, må smides ud. For når du gør det, skal der bruges store ressourcer på at nedbryde det og fremstille noget nyt. Så alt hvad der kan genbruges bliver genbrugt, og derfor er der stadig møbler tilbage fra 1999.

For Guldsmeden Hotels er bæredygitghed en never ending storry, hvor de nøje overvåger nøgletal fra energiforbrug til affaldshåndtering, både internt og eksternt. Hotellet er et af de mest certificerede i Danmark og har både gjort sig fortjent til en Green Globe og Green Key, mens produkterne på værelserne har en EcoCert. Disse anerkendelser stammer fra deres strenge overholdelse af benchmarks inden for vandforbrug, energibesparelse, affaldsreduktion og økologisk praksis.

Udover nørderi i forhold til ressourceforbrug og energioptimering er Babette Guldsmeden et skønt luksus-boheme hotel med en uhøjtidelig her-føler-jeg-mig-hjemmestid. Norden-møder-Bali giver en hyggelig atmosfære. På toppen af hotellet kan du slappe af i sauna og udendørs spa, eller slå dig ned i de bløde sofaer og nyde en drink (både med og uden alkohol er de super lækre) og I de lunere måneder kan du nyde solen i hotellets skønne grønne gårdhave, der også har en opvarmet pool.

Guldsmeden kæden er medlemmer af Ecohotels.com der er en booking portal for hoteller med en certificeret profil. I modsætning til de andre booking portaler, tager ecohotels ikke nær så meget i provision.

Guldsmeden Babette er i familie med

Carlton 66 x Bryggen Guldsmeden x Manon Les Suites x Axel Guldsmeden

Babette Guldsmeden – hotelluksus pakket ind i ansvar for miljø og klima

Bredgade 78, København, Danmark

Adresse

Bredgade 78, København, Danmark