Bliv klædt på til at stille spørgsmål og træffe valg med omtanke

Kom godt igang – sådan bruger du GoGreen Guiden

Går du op i økologi, genbrug af ressourcer, produkter uden skadelig kemi og virksomheder, der driver forretning med omtanke, er GoGreen Guide et godt sted at starte.

Siden GoGreen Danmark så dagens lys i 2011 har ambitionen været at gøre det nemmere for dig som forbruger at træffe ansvarlige valg. Sådan er det også i dag. Klikker du på menupunktet Find virksomheder kan du gå på opdagelse i mangfoldigheden af muligheder for at handle, spise og opleve med de grønne og socialansvarlige briller på.  Målet er at blive landsdækkende, et område ad gangen, så du kan gøre en forskel, når du handler – uanset hvilken by du besøger. Hvis du vil vide, hvordan vi tjekker vores virksomheder, kan du læse mere om vores metode, GoGreen Tjek som er de kriterier, vi tjekker vores virksomheder op mod.

Du kan bruge GoGreen Guiden på flere måder afhængig af, om du leder efter konkrete steder at handle eller er ude efter mere viden og inspiration bæredygtighed helt generelt

Værd at vide om bæredygtighed

Under menupunktet “Bæredygtighed” har vi samlet konkret viden om, hvad begrebet dækker over, og hvad du skal være opmærksom på, når du støder på ordet. Læs mere her. Hvis du vil blive klogere på alle de certificeringer, du møder, når du handler, kan du læse mere om de vigtigste her.

Hold øje med markeder, festivaller, pop-ups og andre events

Vi holder både vores egne GoGreen markeder og kobler os på eksisterende markeder rundt om i Danmark. Her kan du møde passionen bag de virksomheder og brands, du finder her på platformen. Fælles for dem er, at de driver virksomhed med omtanke og det kommer der nogle rigtig gode produkter og services ud af. Der er også mange andre aktiviteter at gå op i, så hold øje med vores eventkalender her.

Hold dig orienteret om nyt i den grønne omstilling

Der er heldigvis mange gode nyheder, der viser, at der jorden rundt er virksomheder i gang med at gøre en forskel. Politikerne har fokus på at sætte mål for deres landes nødvendige indsats, og en lang række interesseorganisationer arbejder hver dag med hjælp, rådgivning og indsats. Følg med her, hvor vi samler nyt om den grønne omstilling – både de gode og mindre gode af slagsen.

Find inspiration og viden i vores blog

Vi vil gerne klæde dig bedst muligt på til at træffe de valg, der er bedst for vores fælles fremtid. Derfor kan du på denne platform finde konkrete tips, inspiration og viden om, hvad du selv kan gøre for at træffe mere bæredygtige valg i hverdagen. Tjek bloggen ud her. Hvis der er et emne, du gerne vil have, at vi skriver om,  så send os endelig en mail. Du er også velkommen til at sende os et indlæg, om det du brænder for – vi kan dog ikke garantere publicering.