‘Grønt hverdagsliv’ – læs vores grønne tillæg i Politiken

Det skal være nemt at handle bæredygtigt – uanset hvor du er i landet. 21. april 2018 udkom vi derfor med vores første grønne tillæg i Politiken, der skal sprede budskabet om bæredygtigt forbrug til hele Danmark.

Hvad er egentlig et grønt hverdagsliv, og hvordan kan man få det? Netop dét vil jeg, Pia, som stifter af GoGreen Danmark, kaste lys over og guide dig til.

“Jeg vil gøre bæredygtighed tilgængeligt, synligt og nemt’. 56-årige Pia Rathsach kalder sig ’grøn passionist’ og strutter af ambitioner og virkelyst fra kontoret på Nørrebro. Blikket er venligt og nysgerrigt, og man kan næsten høre hendes grønne hjerte banke. ’Bæredygtighed er meget mere end økologi, madspild og genbrug. Det handler også om de valg, du træffer, når du fx vælger bank, frisør, telefoni, transportmiddel, vaskeri og smykker’.”

Sådan lyder de indledende ord i tillægget, der er et opråb til os forbrugere, der har en kæmpe magt med vores pengepung. I tillægget kan du læse mere om GoGreen Danmarks arbejde og passion for at øge bevidst forbrug, og møde en række af vores medlemmer, der viser mangfoldigheden af bæredygtige forbrugsvalg i vores hverdag.

Hent vores tillæg ‘Grønt Hverdagsliv’ her.