Nye relationer, nye samarbejdspartnere, nye kunder – b2b

Et fællesskab for virksomheder, der tager ansvar for vores fælles fremtid. Bæredygtighed er vores omdrejningspunkt.

GoGreen Danmark er et erhvervsnetværk for virksomheder, der tager samfundsansvar. Her møder du iværksættere, små og mellemstore virksomhedsejere og organisationer, der på tværs af brancher og landsdele har fokus på at skabe en positiv forandring for mennesker, miljø, natur og samfund.

Bruger du netværket aktivt styrker du både din egen forretning og andre virksomheder, der har samme visioner som dig. Kigger du dig omkring i netværket, er der altid hjælp at hente, kunder at finde og partnerskaber at indgå.

 

Du kan bruge GoGreen Danmark fælleskabet på to måder afhængig af, hvor meget tid og ressourcer du har.

Du kan blive medlem af GoGreen Danmark fællesskabet gemmem et GoGreen Basic medlemskab eller et  GoGreen Business medlemskab.

Uanset hvilket medlemskab du foretrækker, skal du gennem vores GoGreen Tjek HER

 

 

GoGreen BASIC markedsføring på synlighed

GoGreen Basic er primært for dig, der vil ses og findes af flere kunder. På vores online platforme gogreendanmark.dk og appen GoGreen guide bliver du vist frem som en del af løsningen og en virksomhed, der tager ansvar for vores fremtid.

Her bliver virksomheden præsenteret med tekst, billede og link til egen hjemmeside og SoMe kanaler. Vores portaler bliver bl.a markedsført via postkort med QR kode, de linker til gogreendanmark.dk – og dermed alle virksomhederne i netværket.

Det er kun virksomheder, der arbejder helhjertet med et eller flere bæredygtige parametre, der kan komme med på vores platforme. Der kan ikke købes annonceplads på portalen, hvis virksomheden ikke lever op til kriterierne. Læs mere HER

 

Alle GoGreen medlemmer får en stak postkort til egne kunder med en QR kode til gogreendanmark.dk

På den måde er alle med til at markedsføre alle, og det er nemt at henvise til hinanden. Kortene ligger bl.a også på Københavns Turistkontor.

 

 

GoGreen BUSINESS – netværk, sparring, vidensdeling, markedsføring

GoGreen Business er et aktivt erhvervsnetværk for virksomheder, der vil møde andre, som driver virksomhed med fokus på bæredygtighed. Her kan du udveksle erfaringer og få sparring fra et fælles, højt niveau.

Der er plads til alle, som arbejder ambitiøst med et eller flere parametre inden for bæredygtighed. I netværket har vi fokus på at styrke den enkelte forretning i et stærkt fællesskab ud fra et princip om, at jo mere aktiv du selv er, desto flere muligheder har du.

 

I 2024 holder GoGreen Business  8 netværksmøder, 4 i  København og 4 i Helsingør.

Her har vi – lige som resten af året – fokus på sparring og vidensdeling, inspiration og best practice, dialog og networking, partner-skaber, kundeaftaler og samarbejdsaftaler og fællesskabsaftaler med medlemsrabat

 

 

Som BUSINESS medlem får du alle BASIS fordelene og adgang til alle netværksmøder i København og Helsingør, rabat på fælleskabsaftaler på messer og markeder, partnerskaber, vidensdeling og netværk. Læs mere HER

“Den største værdi for os er, at vi er med i et fællesskab, der vil det samme som os. Trods forskellige virksomheder og indgangsvinkler, holder vi hinanden oppe om at fortsætte med det vi gør.” Anne Mette Mathisen Tandkunsten

Start med vores GoGreen Tjek HER
Se mere om medlemsbidrag  HER
Vi glæder os til at lære dig at kende.