Carlton 66 Guldsmeden – en varm og hyggelig oase med hjerte på det rigtige sted

Carlton 66 hotel Guldsmeden har fokus på:

Økologi – Dyrevelfærd – Naturlige ingredienser – Genanvendelse – Social ansvarlighed –  Madspild – Ressourceforbrug

Carlton 66 hotel Guldsmeden har produkter certificeret med/af:

Carlton 66 Guldsmeden åbnede i 2002 som det første Guldsmeden Hoteller i København og har siden da bibeholdt den originale Guldsmeden-charme. Dog med at par opdateringer. Carlton er  afslappet luksus midt på Vesterbro.

Standarden er høj, både når det gælder bæredygtighed, etik og omgivelser. Hotellet er certificeret efter den omfangsrige Green Globe, der er et 360-graders bæredygtigt ledelsesprogram. GreenKey certifikatet hænger også foran døren lige som Det Økologiske Spisemærke i Guld, som betyder, at alt hvad du nyder i cafeen er økologisk.

Hotellet er kendt for sin afslappede og imødekommende stil og ikke mindst de skønne himmelsenge og originale kunstværker. Der falder ro på, så snart du træder ind af døren. Hvert enkelte værelse er indrettet forskelligt, så uanset hvor tit du overnatter, er oplevelsen ny. .

Når du ikke hænger ud i himmelsengen, kan du slå dig ned i caféen eller loungen eller, når vejret er til det, i de bløde sofaer på altanen. Carlton er afslappet luksus og masser af økologi – lige fra håndklæderne, shampooen og sæben på værelserne til mad og drikke i caféen.

Carlton 66 er i familie med Axel Guldsmeden, Babette Guldsmeden, Bryggen Guldsmeden og Manon les Suites.

Carlton 66 Guldsmeden – en varm og hyggelig oase med hjerte på det rigtige sted

66 Guldsmeden, Vesterbrogade, København, Danmark

Adresse

66 Guldsmeden, Vesterbrogade, København, Danmark