Bryggen Guldsmeden – hotelluksus med kærlig omsorg til gæster og vores planet

Bryggen Guldsmeden har fokus på:

Ressourceforbrug – CO2 reduktion – Ufarlig kemi – Genbrug – Økologi – Madspild – Dyrevelfærd – Social ansvarlighed

Bryggen Guldsmeden har produkter certificeret med/af:

Midt i det charmerende Islands Brygge i København finder du en grøn oase af luksus og gæstfrihed, hvor bæredygtighed er tænkt helt ind i kernen.

Guldsmeden Hotels er stærke i at drive hoteller, der forholder sig til rigtig mange elementer i det bæredygtige livssyn.

Og det mærkes tydeligt over alt. Også på de 211 værelser, der er udstyret med øko-sengetøj, øko-produkter, genbrugstekstiler og vandbesparende Orbital Shower, der sparer mellem 50-90% af vandforbruget.

For Guldsmeden Hotels er bæredygitghed en never ending storry, hvor de nøje overvåger nøgletal fra energiforbrug til affaldshåndtering, både internt og eksternt. Hotellet er et af de mest certificerede i Danmark og har både gjort sig fortjent til en Green Globe, Green Key og Det Økologiske Spisemærke, Guld. Disse anerkendelser stammer fra deres strenge overholdelse af benchmarks inden for vandforbrug, energibesparelse, affaldsreduktion og økologisk praksis.

Udover miljønørderi er Bryggen Guldsmeden et unikt luksus-boheme hotel med en uhøjtidelig Norden-møder-Bali-stil og virkelig hyggelig atmosfære. I de lunere måneder kan du nyde solen i hotellets skønne grønne gårdhave, der også har en opvarmet pool.

Guldsmeden kæden er medlemmer af Ecohotels.com der er en booking portal for hoteller med en certificeret profil. I modsætning til de andre booking portaler, tager ecohotels ikke nær så meget i provision.

Guldsmeden Bryggen er i familie med

Carlton 66 x Babette Guldsmeden x Manon Les Suites x Axel Guldsmeden

Bryggen Guldsmeden – hotelluksus med kærlig omsorg til gæster og vores planet

Gullfossgade 4, København, Danmark

Adresse

Gullfossgade 4, København, Danmark