Det skal være nemmere at træffe ansvarlige valg, når du handler

Din genvej til et mere ansvarligt forbrug i hele Danmark

Siden den spæde GoGreen-start i 2011 har ambitionen været at gøre det nemmere at finde virksomheder, der tænker bæredygtige elementer ind i forretningen. Det kan være økologi, genbrug, genanvendelse, fair handel, etik, miljøcertificerede produkter, mere effektivt ressourceforbrug og virksomheder, der har den sociale dimension med i kernen.

GoGreen Danmark vil skabe gennemsigtighed og på et oplyst og dokumenteret grundlag inspirere dig til at træffe mere ansvarlige valg i hverdagen, baseret på virksomheder der kan dokumentere, hvordan de tænker bæredygtige elementer ind i forretningen.

Det perfekte findes ikke

Ingen er perfekte  og intet er 100 %. Hverken os eller de virksomheder, vi viser vej til. Men dem du møder her, er kommet længere end end de fleste i arbejdet med deres bæredygtige tiltag.

Vi er en bevægelse, hvor vi flytter os mod et mere bæredygtigt samfund. Et skridt ad gangen. Du kan bevæge dig med på flere måder:

Brug vores GoGreen Guide – din genvej til et mere ansvarligt forbrug, hvor vi på denne hjemmeside, vores app og på fysiske byguides viser vej til virksomheder, der har truffet ansvarlige valg på planetens vegne.

Og GoGreen Business – et erhvervsnetværk for virksomheder, der arbejder ambitiøst med et eller flere elementer inden for bæredygtighedsbegrebet.

Læs mere om medlemskab og bidrag  HER

Kriterier og GoGreen Tjek

Alle de virksomheder og brands, der har en profil her på vores GoGreen Guide platform, er screenet gennem vores GoGreen Tjek før de blev medlem af GoGreen Danmark-netværket. Det betyder, at de lever op til høje kriterier, der er defineret ud fra Brundtlandrapporten fra 1987: “En bæredygtig udvikling er en udvikling, som opfylder de nuværende behov, uden at bringe fremtidige generationers muligheder for at opfylde deres behov i fare”.

Ingen kan altså købe sig til omtale eller “reklameplads” på vores portaler – vi er en uafhængig portal kun for virksomheder, med et bæredygtigt DNA. 

Vi har en drøm om et marked, hvor de grønne og ansvarlige virksomheder bliver første valg. Og indtil lovgivningen kræver det - og alle virksomheder efterlever retningslinjerne, vil vi gøre hvad vi kan for at sætte spot på de virksomheder, der gør det rigtige for vores planet allerede i dag

Vi har en drøm om et marked, hvor de grønne og ansvarlige virksomheder bliver første valg. Og indtil lovgivningen kræver det – og alle virksomheder efterlever retningslinjerne, vil vi gøre hvad vi kan for at sætte spot på de virksomheder, der gør det rigtige for vores planet allerede i dag

Følg med os her:

Download vores app GoGreen Guide

Vi kalder den “Bæredygtighed to go”. Og med det mener vi, at du med appen inden for rækkevidde kan finde vej til virksomheder, der arbejder med et eller flere elementer inden for begrebet bæredygtighed, og som har gennemgået vores GoGreen Tjek. Det kan være økologi, genbrug, genanvendelse af ressourcer, miljøcertificerede produkter og social ansvarlighed. Vores ambition er at gøre appen landsdækkende, så du kan finde vej til ansvarlige virksomheder, uanset hvilken by du lander i. Og gøre en forskel med dine penge, når du handler.

App Store                Google Play

           

Sign up til vores nyhedsbrev

Vi udsender jævnligt nyhedsbreve med opdateringer om nye virksomheder, der fortjener din opmærksomhed, events og blogs, der gør dig klogere på, hvad du selv kan gøre for at handle mere bæredygtigt i hverdagen. Se eksempel på nyhedsbrev her

Følg os på sociale medier

Instagram  Facebook og LInkedIN er vores daglige nyhedskanaler, hvor du kan følge med både behind the scene i vores lille hovedkontor, og få inspiration fra virksomhederne i netværket. Bor du i Helsingør Kommune kan du også følge med her

Tjek vores fysiske byguides

“Ej er det jer med bykortene?” Det er en standard bemærkning, hvis vi møder nogle, der ikke ved, hvem GoGreen Danmark er. Vi startede nemlig med at udvikle fysiske bykort tilbage i 2011 og har i dag “mappet” virksomheder med et bæredygtigt DNA i Aarhus, København, Frederiksberg og Helsingør. Med op til flere opdateringer. Du kan finde de seneste kort her

Hold øje med vores markeder

Du kan også møde os på markeder rundt om i Danmark, hvor vi samler passionen og de mange ildsjæle, så du kan se, mærke og opleve, hvad du får ekstra, når du handler med virksomheder, der også driver forretning med hjertet. Se med fra Roskilde Festival her og fra Grønt Design & Livsstil marked i Helsingør her