Axel Hotel Guldsmeden – et mekka for øko-bevidste rejsende

Axel Hotel Guldsmeden har fokus på:

Økologi – Dyrevelfærd – Naturlige ingredienser – Genanvendelse – Social ansvarlighed –  Madspild – Ressourceforbrug

Axel Hotel Guldsmeden har produkter certificeret med/af:

Ren og skær forkælelse på et hotel, hvor økologi, social ansvarlighed og omtanke for miljøet er en ekstra dimension i oplevelsen.

Måske træder du i virkeligheden ind på et hotel på Bali – selv om du er lige midt på Vesterbro? Stemningen er varm og imødekommmende fra første skridt på Hotel Guldsmeden Axel, hvor alt er indrettet i oprindelig balinesisk stil med persiske tæpper, skønne lamper, trægulve og ægte kunst på væggene.

Du tjekker ind i et univers, hvor økologi er fællesnævner – fra du starter om morgenen med at smøre dig ind i Guldsmedens økologiske badeprodukter og fortsætter til den lækre morgenmadsbuffet til besøget i den romantiske spa, hvor tiden står stille. Spaen byder på alt fra steam rooms og infrarød sauna til eksklusive hot tubs i den balinesiske skovatmosfære. Slut dagen af med en afslappende yoga-session i fitness lokalet og økologisk middag på hotellets restaurant Vago.

Guldsmedens hoteller har den omfangsrige Green Globe certificering, der er 360-graders bæredygtigt program, der sikrer at hotellet gør en ekstra grøn indsats – hver dag. Alle Guldsmedens hoteller har desuden det økologiske spisemærke i guld (over 90% økologi).

Babette Guldsmeden er i familie med Bryggen Guldsmeden, Manon les Suites, Carlton 66 Guldsmeden og Axel Guldsmeden. 

Axel Hotel Guldsmeden – et mekka for øko-bevidste rejsende

Colbjørnsensgade 14, København, Danmark

Adresse

Colbjørnsensgade 14, København, Danmark