Download GoGreen Guide og find virksomheder, der har fokus på bæredygtighed i hele landet

Med vores app GoGreen Guide kan du nemt finde vej til frontløberne, når det gælder virksomheder, der tager ansvar for mennesker, miljø og klima i deres daglige business. Her finder du virksomheder, der arbejder med økologi, genbrug, genanvendelse, produkter uden skadelig kemi, social ansvarlighed og andre elementer inden for bæredygtighed.

Download app’en ‘GoGreen Guide’:

 App Store                 Google Play

           

Lige fra de små producenter, gårdbutikker og lokale ildsjæle til de spændende designershops, fashion og unikke secondhand butikker. Det er også her, du finder spisesteder, der prioriterer økologi og biodynamik og steder at overnatte, hvor hensynet til miljøet har høj prioritet.

Når du handler mere ansvarligt, passer du også på miljøet og naturen helt lokalt. Og i appen kan du derfor også finde vej til unikke oplevelser rundt om i landet. 

GoGreen Guide er den digitale forlængelse af vores fysiske byguides, og viser derfor også virksomheder uden for de større byer. App’en opdateres løbende, så du altid er ajour på nye tiltag og forretninger i din by.

For at komme med på vores app, skal virksomheder leve op til samme kriterier, som virksomhederne i vores netværk. Læs mere om vores kriterier HER.

Hjælp os med at fylde Danmarkskortet op med alle de fantastiske virksomheder, der træffer ansvarlige valg på vores vegne.

Send os et tip på info@gogreendanmark.dk.

Download app’en ‘GoGreen Guide’ på App Store og Google Play