Manon Les Suites Guldsmeden – en Bohemian Utopia midt i København

Guldmeden Hotels har siden 1999 arbejdet med at drive bæredygtige hoteller og Manon Les Suites er endnu et af de bæredygtige vidundere.

Man behøver ikke rejse udenlands for at få en eksotisk og afstressende oplevelse. Midt i pulserende København ligger Manon les Suites nemlig som en lille oase, der med sin gennemførte og eksotiske indretning giver dig lyst til opsige dit job og tage på eventyr i hotellets forskellige faciliteter. Du kan for eksempel tage en dukkert i hotellets indendørs pool, give den gas i fitnesscentret eller nyde et glas vin på tagterassen med byens måske bedste udsigt.

Hotellet ligger centralt ved Københavns Hovedbanegård, og består af rumlige lejligheder med egne the-køkkener og bad. Ligesom Guldsmedens andre hoteller er der fokus på bæredygtighed, og hotellet er derfor Green Globe-certificeret og lever efter et 360-graders bæredygtigt ledelsesprogram. Morgenbuffetten er selvfølgelig også økologisk, og på værelserne finder du lækre økologiske toiletartikler og snacks.

Manon Les Suites Guldsmeden – en Bohemian Utopia midt i København

Gyldenløvesgade 19, København, Danmark

Adresse

Gyldenløvesgade 19, København, Danmark