Vi samler på mennesker, der brænder for at gøre en forskel

Ingen kan udrette mirakler alene. Til gengæld kan vi løse rigtig meget i fællesskab, når vi samler de nyeste ideer og løsninger, og deler vores viden med hinanden. Ikke kun branche til branche, men på tværs af både brancher, landsdele og størrelser.  

Det er i meget korte træk målet med vores netværk og især netværksmøderne. Skal der skabes seriøse og levedygtige forandringer, må vi lære af hinanden og inspireres af ‘best practices’. 

Gennem netværksmøder med andre bæredygtige virksomheder, opbygges en vidensbank, som gør vejen lettere. For mange er netværket én stor leverandørkæde og en adgang til nye samarbejdspartnere og ikke mindst kunder.

Møder med faglige input og gode diskussioner

Vi holder både faglige og sociale netværksmøder, hvor de første primært holdes som morgenmøder fra kl. 08.00 til 10.00 og de sociale som rødvins-gå-hjem-møder. Vi holder altid møderne hos vores medlemmer, så i løbet af året kommer vi godt rundt!

Vi gør også meget ud af matchmaking. Vi kender alle de virksomheder, der er med i netværket og har altid en ide til, hvem du skal møde, hvis du har et behov. Rigtig mange GoGreen’ere har mødt nye kunder og samarbejdspartnere, og sågar også forretningspartnere, i netværket.

GoGreen Danmark-netværket er åbent for alle virksomheder og organisationer, der lever op til vores bæredygtighedskriterier – eller er rigtig godt på vej.                                                  

Læs om medlemskab og bidrag HER
Start dit medlemskab