Babette Hotel Guldsmeden – luksuriøs enkelthed og ukompromitteret bæredygtighed

En nat i eventyrland – og god samvittighed med bæredygtigt hotel. Her er der ren forkælelse med økologisk mad og spa & wellness.

Besøg Babette Hotel Guldsmeden i Centrum eller besøg deres hjemmeside.

Guldsmeden Hotels er især kendt for 2 ting: Himmelsengene i de hyggelige værelser og deres passion for at passe på vores miljø. Det sidste smitter af på hele oplevelsen, fordi bæredygtighed er en helt naturlig del af den gode oplevelse, kvaliteten og den gode smag.

Brasserie Babette er husets hyggelige og uhøjtidelige restaurant, hvor du kan slappe af med gode råvarer, økovin og andre gode sager. Babette har det økologiske guld-spisemærke.

Guldsmedens hoteller er med i den omfangsrige Green Globe certificering, der er et 360-graders bæredygtigt ledelses program, hvor hotellet skal gøre en ekstra grøn indsats.

Adresse: Bredgade 78, 1260 København K
Kontakt og åbningstider: www.guldsmedenhotels.com

bæredygtig morgenmad

Morgenmadsbuffetten er spækket med lækre ting, der med garanti vil give dig en behagelig start på dagen.

 

babette spa & wellness

‘Wrap yourself in pure nature’. Sådan står der på de tæpper, du kan pakke dig ind i, hvis du begiver dig op på tagterrassen en kølig aften. For helt her oppe på toppen af København har Babette Guldsmeden bygget et spa og welness-område, hvor du kan sidde og koble helt af.

 

Babette hotel rooftop

Du kan også hænge ud i de bløde liggestole med en øko-cocktail og en skål øko-nødder. Eller bare være og nyde udsigten.

 

Du finder Babette Hotel Guldsmeden HER: