Manon Les Suites – Bohemian Utopia med bæredygtighed i centrum

Manon Les Suites Guldsmeden har fokus på:

Ressourceforbrug – CO2 reduktion – Ufarlig kemi – Genbrug – Økologi – Madspild – Dyrevelfærd – Social ansvarlighed

 

Manon Les Suites Guldsmeden har produkter certificeret med/af:

Guldsmeden Hotels har siden 1999 drevet hoteller med fokus på miljø og mennesker. Manon Les Suites er endnu et af disse vidundere.

Det er her, Bali møder København i et hotel med en gennemført og eksotiske indretning, der giver dig lyst til opsige dit job og tage på eventyr i hotellets utallige kringelkroge. Du kan for eksempel tage en dukkert i hotellets indendørs junglepool, brænder energien af  i fitnesscentret eller lægge dig tilrette i de bløde puder på den meget veldesignede tagterasse.

Ligesom Guldsmedens andre hoteller er der fokus på bæredygtighed, og hotellet er derfor Green Globe-certificeret og lever efter et 360-graders bæredygtigt ledelsesprogram.

Alt sengelinned og håndklæder er GOTS-certificeret, Fairtrade og fremstillet af økologisk bomuld blandet med genanvendt. Den berømmede morgenbuffet er selvfølgelig økologisk, hvor råvarerne er leveret af Årstiderne, der udover at være B-Corp certificeret også har det Røde Ø mærke og en no-fly-politik for alle deres fødevarer.

For Guldsmeden Hotels er bæredygitghed en never ending storry, hvor de nøje overvåger nøgletal fra energiforbrug til affaldshåndtering, både internt og eksternt. Hotellet er et af de mest certificerede i Danmark og har både gjort sig fortjent til en Green GlobeGreen Key og Det Økologiske Spisemærke, Guld. Disse anerkendelser stammer fra deres strenge overholdelse af benchmarks inden for vandforbrug, energibesparelse, affaldsreduktion og økologisk praksis.

Udover miljønørderi er Manon les Suites et unikt luksus-boheme hotel med egen restaurant – se mere om Chapung her.

Guldsmeden kæden er medlemmer af Ecohotels.com der er en booking portal for hoteller med en certificeret profil. I modsætning til de andre booking portaler, tager ecohotels ikke nær så meget i provision.

Manon les Suites er i familie med

Carlton 66 Babette Guldsmeden x Manon Les Suites x Axel Guldsmeden

Manon Les Suites – Bohemian Utopia med bæredygtighed i centrum

Gyldenløvesgade 19, København, Danmark

Adresse

Gyldenløvesgade 19, København, Danmark