Bryggen Guldsmeden – er gennemført hotelluksus med kærlig omsorg til gæster og vores planet

Bryggen Guldsmeden har fokus på:

Økologi – Dyrevelfærd – Naturlige ingredienser – Madspild – Genanvendelse – Social ansvarlighed – Ressourceforbrug

Bryggen Guldsmeden har produkter certificeret med/af:

Midt i det charmerende kvarter Islands Brygge i København finder du en grøn oase af luksus og gæstfrihed. Ud over at Bryggen Guldsmeden er charmerende, arbejdes der også på en ambitiøs bæredygtig vision, der udvikler sig år for år.

Guldsmeden Hotels er stærke i at drive hoteller, der forholder sig til rigtig mange elementer i det bæredygtige livssyn. Og det mærkes tydeligt over alt. Fra håndklæder og sengelinned af økologisk bomuld og genbrugsmaterialer til restaurantant  med økologi og et seriøst forhold til madspild. Også på værelserne er der øko-odukter på værelserne. Alle værelser har desuden luksuriøse vandbesparende brusere med innovativ NASA-teknologi, der sparer mellem 50-90% af vandforbruget.

Bryggen Guldsmeden har en unik og uhøjtidelig Norden-møder-Bali-stil, der emmer af luksus og varme. I de lunere måneder kan du nyde solen i hotellets grønne gårdhave, der også har en opvarmet pool. Slap af på de behagelige liggestole, nyd en økologisk kaffe eller drink og tag et friskt dyp i poolen. Der er også både dampbad og sauna, så der er lagt op til fuld afslapning. Har du alligevel lyst til at være aktiv, har hotellet også et effektivt fitnessrum.

Carlton 66 er i familie med Axel Guldsmeden, Babette Guldsmeden, Bryggen Guldsmeden og Manon les Suites. 

Bryggen Guldsmeden – er gennemført hotelluksus med kærlig omsorg til gæster og vores planet

Gullfossgade 4, København, Danmark

Adresse

Gullfossgade 4, København, Danmark