Bryggen Guldsmeden – er gennemført hotelluksus og kærlig omsorg til både gæster og vores planet

Midt i det charmerende kvarter Islands Brygge i København finder du en grøn oase af luksus og gæstfrihed. Ud over at Bryggen Guldsmeden er charmerende, har luksushotellet også en ambitiøs bæredygtig vision.

Guldsmeden Hotels er stærke i at drive hoteller, der forholder sig mange elementer i det bæredygtige livssyn. Og det mærkes tydeligt over alt. Fra håndklæder og sengelinned af økologiske og genbrugsmaterialer til den økologiske restaurant og øko-produkter på værelserne. Alle værelser har desuden luksuriøse vandbesparende brusere med innovativ NASA-teknologi, der sparer mellem 50-90% af vandforbruget.

Bryggen Guldsmeden har en unik og uhøjtidelig Norden-møder-Bali-stil, der emmer af luksus og varme. I de lunere måneder kan du nyde solen i hotellets grønne gårdhave, der også har en opvarmet pool. Slap af på de behagelige liggestole, nyd en økologisk kaffe eller drink og tag et friskt dyp i poolen. Der er også både dampbad og sauna, så der er lagt op til fuld afslapning. Har du alligevel lyst til at være aktiv, har hotellet også et fitnessrum, der er eksklusivt ud over det sædvanlige.

Bryggen Guldsmeden – er gennemført hotelluksus og kærlig omsorg til både gæster og vores planet

Gullfossgade 4, København, Danmark

Adresse

Gullfossgade 4, København, Danmark