Axel Hotel Guldsmeden – Omtanke er kernen på luksushotel til bevidste gæster

Axel Hotel Guldsmeden har fokus på:

Ressourceforbrug – CO2 reduktion – Ufarlig kemi – Genbrug – Økologi – Madspild – Dyrevelfærd – Social ansvarlighed

Axel Hotel Guldsmeden har produkter certificeret med/af:

Ren og skær forkælelse på et hotel, hvor økologi, social ansvarlighed og omtanke for miljøet er en ekstra dimension i oplevelsen.

Måske træder du i virkeligheden ind på et hotel på Bali. Selv om du er lige midt på Vesterbro? Stemningen er varm og imødekommmende fra første skridt, hvor alt er indrettet i oprindelig balinesisk stil: Persiske tæpper, skønne lamper, trægulve og ægte kunst på væggene.

Du tjekker ind i et univers, hvor økologi er fællesnævner. Fra du starter om morgenen med at smøre dig ind i Guldsmedens økologiske badeprodukter og fortsætter til den berømte morgenmadsbuffet til besøget i den romantiske spa.

Al denne luksus bunder på et helt grundlæggende fundament: Bæredygtighed.

Siden det første hotel åbnede i 1999 har arbejdet med bæredygtighed været en kæphest. Og i dag bliver ingen beslutning truffet, ingen produktion påbegyndt, og ingen proces indført, uden at bæredygtighed er tænkt ind.

Arbejdet med bæredygtighed er en grundtone i virksomheden, og det har det altid været. Vi har eksempelvis stadigvæk møbler fra 1999, da vi startede det første hotel, for der er ingen grund til at smide noget ud, som vi kan bruge igen,” siger Kirsten Aggersborg, Bæredygtigheds- og kommunikationschef, Guldsmeden Hotels.

For Guldsmeden Hotels er bæredygitghed en never ending storry, hvor de nøje overvåger nøgletal fra energiforbrug til affaldshåndtering, både internt og eksternt. Hotellet er et af de mest certificerede i Danmark og har både gjort sig fortjent til en Green Globe, Green Key og Det Økologiske Spisemærke, Guld. Disse anerkendelser stammer fra deres strenge overholdelse af benchmarks inden for vandforbrug, energibesparelse, affaldsreduktion og økologisk praksis.

Guldsmeden kæden er medlemmer af Ecohotels.com der er en booking portal for hoteller med en certificeret profil. I modsætning til de andre booking portaler, tager ecohotels ikke nær så meget i provision.

Guldsmeden Bryggen er i familie med

Carlton 66 x Babette Guldsmeden x Manon Les Suites x Bryggen Guldsmeden

 

Axel Hotel Guldsmeden – Omtanke er kernen på luksushotel til bevidste gæster

Colbjørnsensgade 14, København, Danmark

Adresse

Colbjørnsensgade 14, København, Danmark