Manon Les Suites Guldsmeden – et 5-stjernet hot-spot midt i København

Guldsmeden fortsætter rækken af fortryllende økologiske hoteller med Manon les Suites, som udfordrer forestillingen om et dansk hotel.

Besøg Manon les Suites på Vesterbro eller på deres hjemmeside og Facebook.

Man behøver ikke rejse udenlands for at få en eksotisk og afstressende oplevelse. Midt i pulserende København ligger Manon les Suites nemlig som en lille oase, der med sin gennemførte og eksotiske indretning giver dig lyst til opsige dit job og tage på eventyr i hotellets forskellige faciliteter. Du kan for eksempel tage en dukkert i hotellets indendørs pool, give den gas i fitnesscentret eller nyde et glas vin på tagterassen med byens måske bedste udsigt.

Hotellet ligger centralt ved Københavns Hovedbanegård, og består af rumlige lejligheder med egne the-køkkener og bad. Ligesom Guldsmedens andre hoteller er der fokus på bæredygtighed, og hotellet er derfor Green Globe-certificeret og lever efter et 360-graders bæredygtigt ledelsesprogram. Morgenbuffetten er selvfølgelig også økologisk, og på værelserne finder du lækre økologiske toiletartikler og snacks.

Adresse: Gyldenløvesgade 19, 1600 København V
Kontakt og åbningstider: www.guldsmedenhotels.com/manon-les-suites

Kom helt ned i gear ved hotellets indendørs pool.

 

Hotellets tagterrasse er det perfekte sted at komme i feriestemning, og nyde aftenen med familien eller vennerne.

 

Økologien går igen på hotellet, hvor du blandt andet finder disse lækkerier på værelserne.

Du finder Manon les Suites HER: