Axel Hotel Guldsmeden – et mekka for øko-bevidste rejsende

Ren og skær forkælelse på et hotel, hvor økologi, social ansvarlighed og omtanke for miljøet er en ekstra dimension i oplevelsen.

Besøg Axel Hotel Guldsmeden på Vesterbro eller på deres hjemmeside.

Måske træder du i virkeligheden ind på et hotel på Bali – selv om du er lige midt på Vesterbro? Stemningen er varm og imødekommmende fra første skridt på Hotel Guldsmeden Axel, hvor alt er indrettet i oprindelig balinesisk stil med persiske tæpper, skønne lamper, trægulve og ægte kunst på væggene.

Du tjekker ind i et univers, hvor økologi er fællesnævner – fra du starter om morgenen med at smøre dig ind i Guldsmedens egne økologiske badeprodukter og fortsætter til den lækre morgenmadsbuffet til besøget i den romantiske spa, hvor tiden står stille.

Hvis ikke København var en skøn by at besøge, kan du sagtens få hele dagen til at gå inden for Axels fire vægge, så måske du bare skal tage et par ekstra dage og nyde roen, saunaen med de kolde og varme bade, æteriske olier, meditation og yoga.

Guldsmedens hoteller har den omfangsrige Green Globe certificering, der er 360-graders bæredygtigt program, der sikrer at hotellet gør en ekstra grøn indsats -hver dag. Alle Guldsmedens hoteller har desuden det økologiske spisemærke i guld (over 90% økologi).

Adresse: Helgolandsgade 11,1653 København V
Kontakt og åbningstider: www.guldsmedenhotels.com/axel-guldsmeden

770X770-axel-courtyard-2

Axel Hotel Guldsmeden har det det gyldne Ø-mærke for økologi, som kun bliver givet til restauranter med en økologisk procentdel over 90. Dette revideres af en repræsentant fra ministeriet tre gange om året, og deres seneste score var på 98,6%!

 

770X770-axel-spa-13

Du kan slappe af i den romantiske spa, forsikret om at alle de lækre scrubs og produkter er ligeså rene, lækre og økologiske som de overhovedet kan være.

 

garden_axel

Hotellets glæde i alle de vidunderlige smag, som naturen har at tilbyde, kombineret med en medfødt nysgerrighed, skaber et konstant flow af kulinariske overraskelser, der altid er baseret på de grundlæggende principper for bæredygtighed.

 

Du finder Axel Hotel Guldsmeden HER: