Find vej til virksomheder, der tager samfundsansvar og gør en forskel

GoGreen Danmark drømmer om et samfund, hvor hensyn til mennesker og miljø er en forudsætning for at drive forretning. Et samfund, hvor det er de bæredygtige virksomheder, der fylder mest, fordi vi som bevidste forbrugere og virksomhedsejere ved, at samfundsansvar er noget vi tager i fællesskab.  

Vores ambition er at bane vejen for virksomheder, der arbejder ambitiøst med bæredygtighed og har fokus på social-, miljø- og/eller klima-mæssig ansvarlighed. Eller meget gerne vil i gang. Det gør vi på flere måder, og du kan være med både som virksomhed og forbruger:

  • Er du virksomhed med fokus på samfundsansvar kan du blive medlem af vores erhvervsnetværk. Se mere om det her
  • Er du forbruger gør vi det nemmere at handle bæredygtigt ved at dele viden om de virksomheder, der tager samfundsansvar – blandt andet gennem portalen her og via vores app GoGreen Guide – download den her  
  • Er du virksomhed med brug for sparring og rådgivning om, hvordan du kommer i gang, kan vi hjælpe dig videre her

Bæredygtighed er blevet big business og vores vigtigste mål er at bane vejen for de virksomheder, der arbejder med ansvarlighed på et integreret niveau og ikke bare bruger verdensmålene som markedsføring.

Derfor stiller vi krav til de virksomheder, du finder på GoGreen Danmark-platformene. For at blive synlige for dig som forbruger, skal de lever op til kriterier, som er defineret ud fra målsætninger i Brundtlandrapporten (1987) og FNs Verdensmål for bæredygtig udvikling (2015). Mindst 70 % af virksomhedernes DNA skal være bæredygtigt enten i forhold til miljø og ressourcer eller mennesker og dyrevelfærd.

Kig dig omkring på vores platforme og bliv inspireret af den mangfoldighed af muligheder, du har som forbruger og de valg, du dermed kan træffe hver dag – uanset hvad du har brug for, og uanset hvem du handler for: Dig selv, din familie, din arbejdsgiver, din arbejdsplads, dine kolleger.

Lad os sammen ændre vaner og tænke nyt, når vi køber ind og forbruger. Kom med i vores bevægelse, så vi kan kortlægge det bæredygtige Danmark og i fællesskab træffe grønne valg.

Er du som virksomhed nysgerrig på at høre mere om os, så hold dig endelig ikke tilbage med at sende en mail – se kontaktinfo nedenfor.

Velkommen til vores fællesskab

Pia og Klaus


Er du forbruger, kan du finde en samlet liste over vores skønne grønne virksomheder her.

Er du virksomhed, kan du læse mere om vores grønne netværk her.

Er du bare nysgerrig på, hvad vi ellers laver, så læs mere her.


Du er også altid meget velkommen til at kontakte os på info@gogreendanmark.dk eller via nedenstående formular.

[cscf-contact-form]

Du finder os her: