Rådgivning & foredrag

Én af de største barrierer for at udvikle sin forretning i en mere bæredygtig retning er viden og ressourcer. Og ikke mindst at finde vej i alle mulighederne og træffe en beslutning om, hvor det præcis giver mening for netop jeres virksomhed at sætte ind.

Har du brug for mere viden om, hvordan arbejdet med bæredygtighed kan sættes i gang eller udvikles, er der flere steder at starte og mange muligheder for rådgivning.

Værsgo at gå ombord i mulighederne.

GoGreen Danmarks task-force

I gennen 10 år har GoGreen Danmark udviklet og opbygget et netværk med ekstrem høj viden og erfaring inden for stort set alle områder af begrebet bæredygtighed. Det er ejerledere, chefer og iværksættere, der selv har drevet og udviklet deres forretning med det mål at tage samfundsansvar, mens de gør det. Den viden er unik og kan omsættes til workshop, foredrag, 1:1 rådgivning og sparring. GoGreen Danmark-netværket er med andre ord en mangfoldighed af viden og kapacitet, og mange af dem står parat til at hjælpe dig videre med løsninger, der passer til netop jeres virksomhed. Kontakt Pia Rathsach på pia@gogreendanmark.dk /40 52 81 81 og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig videre.

Gratis hjælp til grøn og cirkulær forretningsmodel

Bæredygtig Bundlinje 2.0 er gratis hjælp for SMV’er til energitjek, miljøoptimeret emballage, grøn logistik, miljømærkning, miljøledelse, affaldssortering og mindre madspild. Du kan som virksomhed deltage gratis i arrangementer, få gratis konsulenthjælp for ca. 50.000 kr. og op til 40% i investeringsstøtte. Kontakt Sarosh Qureshi, Københavns Kommune, sarosh.qureshi@kk.dk tlf. 21 38 04 83 eller læs mere HER.

 Bæredygtighed og forretningsmodellering i et!

CTD – Circular Through Design – sætter mennesket i fokus og hjælper virksomheder med at innovere, udforske og udvikle produkter, processer og tjenester. CTD er et fællesskab af designere, ingeniører, antropologer og forskere, som arbejder i krydsfeltet mellem bæredygtighed og forretningsmodellering til at afsøge og skabe de mest optimale muligheder, så I er klædt på til fremtiden. Ring til Svend Boes Overgaard på tlf. 28 19 28 86 for en snak om jeres behov eller læs mere HER.

Matchmaking platform for bæredygtig udvikling

Climate Partnerships matcher virksomheder og organisationer, der vil samarbejde om at sætte handling bag Verdensmålene. Som virksomhed får I alle forudsætninger for at målrette jeres søgen efter projekter og partnere, der matcher jeres værdier, interesser og forretning. Det vil sige, at I sparer tid på opsøgende arbejde, og kan gå direkte til det værdiskabende partnerskabsprojekt, der styrker jeres bæredygtige profil. Læs mere og bliv medlem HER.

Korte handlingsorienterede onlinekurser

Sustainability Group er en nem og billig måde for små virksomheder at komme i gang med at blive grønnere. Gennem korte og handlingsorienterede onlinekurser får du hjælp til at komme i gang med – eller til at blive klogere på – hvordan bæredygtighed kan styrke din forretning. Med et fast månedligt abonnement på 400 kr. får du fuld adgang til alle kurserne, og der kommer nye kurser hver måned. Skriv dig på ventelisten og få 50% rabat HER.

Eco-Audit og Grøn Strategi: Green Business Made Easy

Virksomhedskonsulent Bryan Traum giver konkrete råd og vejledning om grøn virksomhedsdrift. Vi udfører en grundig analyse (Eco-Audit) af den daglige drift, forbrug, produktion, design og bæredygtighed af virksomheder, institutioner eller projekter. Herudover holdes informative, motiverende og produktive workshops med dit hold for at udvikle en målrettet grøn strategi og konkrete metoder til at udføre den. Kontakt Bryan direkte på tlf. 42 65 60 86 eller btecoguide@gmail.com for at høre mere.

Styrk din forretning i et stærkt erhvervsnetværk

Har du brug for at lære flere virksomheder at kende, der allerede arbejder målrettet med den bæredygtige forretning, kan GoGreen Danmark også være en mulighed. Her møder du et mangfoldigt netværk af over 150 virksomheder med et bæredygtigt DNA. Fællesskabet fokuserer på vidensdeling, sparring og samarbejder på tværs af brancher med målet om at styrke hinandens forretninger. Som medlem får du adgang til inspirerende netværksmøder, økonomiske fællesskabsaftaler og en lang række forhandlere af bæredygtige produkter. Kontakt  os på info@gogreendanmark.dk og tlf. 40 52 81 81.