Her handler du bæredygtigt – grønne virksomheder samlet på ét sted

GoGreen Danmark er et aktivt netværk og mødested for virksomheder, der vil forene forretning med samfundsansvar. For at komme med i netværket skal virksomheden leve op til specifikke bæredygtighedskriterier, så vi er sikre på, at der bliver gjort, som der bliver sagt.

Kernen i GoGreen Danmark er en mangfoldighed af virksomheder, der har fokus på mennesker og miljø. Det er restauranter, cafeer, vinbarer, hoteller, butikker, fashion og genbrug, service, bank og tandlæge – alle virksomheder er repræsenteret i netværket, så du altid kan finde et bæredygtigt alternativ, uanset om du er virksomhedsejer eller forbruger.

Helene Lillendahl, Salgschef & Spindoktrice Ecouture

 

“Vores medlemskab i GoGreen netværket har givet nye professionelle bekendtskaber og mulighed for at lave værdifulde samarbejdsaftaler med andre virksomheder i netværket. Jeg kan kun anbefale alle grønne virksomheder at blive medlem af GoGreen Danmark og ikke mindst at deltage i netværksmøderne” 

 

 

GoGreen Danmark er derfor en mangfoldighed af virksomheder og brancher over hele Danmark, og selv om vi er meget forskellige, er vi fælles om missionen om at skabe bedre præmisser for vores planet.

Fælles for virksomhederne er også, at mindst 60 procent af deres kerneydelser har fokus på at mindske aftrykket på miljø, ressourcer- og energiforbrug og/eller arbejder med social ansvarlighed. Læs mere om, vores kriterier  her.

BOB 21.09

I GoGreen Danmark-netværket er der plads til alle, der arbejder seriøst med bæredygtighed. Netværket mødes lokalt 4 gange om året, og her deles viden, erfaringer, ideer og ikke mindst visitkort.

GoGreen Danmark har i dag lokale netværk i København, Helsingør, Fredensborg og på Frederiksberg, og når vi lægger alle virksomhederne sammen, er vi i dag et netværk på over 200 virksomheder.

Vi glæder os til at byde endnu flere virksomheder ind i vores GoGreen Danmark netværk, og målet er at komme rigtig godt rundt i Danmark.

Læs mere om, hvilke kriterier du som virksomhed skal leve op til her, og hent en printvenlig oversigt over priser og medlemskaber her.

Er du i tvivl, om du lever op til kriterierne, kan du tjekke din virksomhed her.

Ring eller skriv og bliv en del af vores grønne netværk