Samfundsansvar er noget vi tager i fællesskab

GoGreen Danmark er et erhvervsnetværk for virksomheder, der tager samfundsansvar. Vi favner mangfoldigheden af iværksættere, små og mellemstore virksomheder og organisationer, der hver dag tænker bæredygtighed ind i måden, de driver forretning på. 

Det skal være nemt at træffe bæredygtige valg. Dette har lige siden den spæde start i 2011 været omdrejningspunktet for GoGreen Danmark. 

Dengang som nu viser vi vej til virksomheder, der tager samfundsansvar på vores mange platforme og afvikler netværksmøder, der har fokus på dialog, vidensdeling, sparring og matchmaking.

GoGreen-tanken startede i Aarhus af bæredygtighedsbureauet World Perfect, og blev ført videre til København af de tre ildsjæle Eva Diekmann, Line Bram Pedersen og Pia Rathsach. 

I dag drives GoGreen Danmark af de to partnere Pia Rathsach og Amanda Hofmann, der fra Nørrebro i København vil skabe de bedste vækstbetingelser for virksomheder, der gør en forskel.

Vi er et lille effektivt team, der bliver godt hjulpet godt på vej af vores ungarbejder Frida Hornsleth, dedikerede freelancere og dygtige praktikanter, der som os ønsker en synlig og mærkbar forandring. 

Og ikke mindst er vi rigtig glade for den opbakning vi får gennem partnerskaber fra kommuner, regioner og uddannelsessteder. Se med HER.

Vi glæder os til at møde dig, og hold dig ikke tilbage med at tage kontakt til os, hvis du vil høre mere om, hvilke fordele du kan få ud af at blive en del af GoGreen Danmark-netværket.