Samfundsansvar er noget vi tager i fællesskab

Det skal være nemt som forbruger at træffe bæredygtige valg. Dette har siden den spæde start i 2011 været omdrejningspunktet for GoGreen Danmark. Derfor viser vi vej til virksomheder, der tager samfundsansvar.

GoGreen Danmark er både en guide til dig som forbruger og et erhvervsnetværk for virksomheder med en bæredygtig profil. Vi favner mangfoldigheden af iværksættere, små og mellemstore virksomheder og organisationer, der hver dag tænker bæredygtighed ind i måden, de driver forretning på.

Vores drøm er et samfund, hvor hensyn til mennesker, miljø og vores natur bliver taget lige så alvorligt som hensynet til profit og vækst for alverdens virksomheder. Derfor støtter vi virksomheder, der tager samfundsansvar. Det gør vi ved at hjælpe forbrugeren med at finde frem til dem og ved at afvikle netværksmøder, hvor virksomhederne kan dele viden, få sparring og finde samarbejdspartnere.

Vores app GoGreen Guide skal være landsdækkende. Vi kalder det bæredygtighed on the go.

Alle de virksomheder og brands, der har en profil på vores platforme, er medlemmer af GoGreen Danmark-netværket. Det betyder, at de lever op til vores høje bæredygtighedskriterier, der er defineret efter de produkter eller den service, de leverer. Ingen kan altså købe sig til omtale eller “reklameplads” på vores portaler. Vi er reklamefri zone. 

Her handler du bæredygtigt

Vi elsker at dele viden om vores medlemmer, vise deres passion og unikke løsninger, så vi kan få alle de ægte ildsjæle forrest og frem i lyset!

Man kan sige, at vi samler på gode historier om seje ildsjæle og passionerede virksomhedsejere, der hver dag arbejder hårdt for at drive deres forretning så bæredygtigt som muligt. 

Her handler du bæredygtigt

Kender du vores bykort? De viser et vigtigt udpluk af virksomheder med et bæredygtigt DNA

Den fælles stemme er en vigtig del af GoGreen Danmark. Som virksomhed bliver du en del af et stort fællesskab af virksomheder, organisationer og kommuner, der ser dig som en vigtig medspiller i et fælles mål om at opbygge et ansvarligt samfund.

Som forbruger kan du ikke undgå at blive inspireret af alle de seje virksomheder, der tager samfundsansvar, så du kan handle bæredygtigt. Det er dem, vi har samlet for dig her på vores hjemmeside – og på vores andre platforme. Dyk ned i vores grønne univers og lad dig inspirere.

Vores historie

GoGreen-tanken startede i Aarhus af bæredygtighedsbureauet World Perfect, og blev ført videre til København af de tre ildsjæle Eva Diekmann, Line Bram Pedersen og Pia Rathsach. 

I dag drives GoGreen Danmark af de to partnere Pia Rathsach og Klaus Bang, der fra Nørrebro i København vil skabe de bedste vækstbetingelser for virksomheder, der gør en forskel.

Vi er et lille effektivt team, der bliver godt hjulpet godt på vej af vores ungarbejder Frida Hornsleth, dedikerede freelancere og dygtige praktikanter, der som os ønsker en mærkbar forandring.

Og ikke mindst er vi rigtig glade for den opbakning vi får gennem partnerskaber fra kommuner, regioner og uddannelsessteder.

Vi glæder os til at møde dig, og hold dig ikke tilbage med at tage kontakt til os, hvis du vil høre mere om, hvilke fordele du kan få ved at blive en del af GoGreen Danmark-netværket.