Chapung – asiatisk økologi fra stjernekok, frodig junglestemning og tagterrassen

Tag på eventyr for en aften hos restaurant Chapung på det 5-stjernede hotel Manon les Suites. Restauranten serverer økologisk gourmetmad fra det asiatiske køkken i forførende og eksotiske omgivelser. Her er i bogstavligste forstand højt til loftet!

Restaurant Chapung byder på asiatisk fusionsmenu skabt af stjernekok Nan Kanokwan Kortaisong, som du måske kender fra Kiin Kiin. Alle måltider er lavet på friske, lokale og økologiske råvarer, og det smages tydeligt at Chapung-kokkene kæler for retterne. Slå dig ned med en drink i den højloftede junglebar, flyv til tops og sæt dig til rette i puderne på tagterassen eller tag plads i restauranten og nyd udsigten over hele København.

Det er svært at forstå, at du står midt på i København, når du tager plads i den vilde og gennemført hyggelig restaurant, der mest af alt leder tankerne hen på eventyr og luksuriøse rejser. Restauranten er en del af den prisvindende og bæredygtige Guldsmeden Hotels, og Manon les Suites er blevet en del af byen. Alle er velkomne, og du behøver derfor ikke være gæst på hotellet for at få del i den unikke oplevelse oplevelse.

Chapung – asiatisk økologi fra stjernekok, frodig junglestemning og tagterrassen

Gyldenløvesgade 19, København, Danmark

Adresse

Gyldenløvesgade 19, København, Danmark