Vi indgår gode aftaler på fællesskabets vegne

Vi skal have flere til at handle bæredygtigt. Flere forbrugere, flere turister, flere medarbejdere, flere virksomheder. I det hele taget bare os alle sammen!

Dette budskab kommer godt ud, når vi råber højt om det i fællesskab. Med over 150 virksomheder i netværket kan vi blive en meget stor stemme, og denne prøver vi at samle så mange forskellige steder som muligt.

Gode aftaler på fællesskabets vegne

Derfor indgår vi hele tiden nye fællesaftaler på netværkets vegne til fordel for den grønne omstilling. Og i høj grad også til fordel for den enkelte virksomhed.

GoGreen Danmark-netværket er i sig selv en interessant samarbejdspartner,
når der eksempelvis skal sættes fokus på den bæredygtige markedsplads. Derfor vokser vores samarbejde med eksterne partnere, og vi indgår løbende aftaler på fællesskabets vegne, som er bedre end dem, den enkelte virksomhed selv kan opnå.

En fællesskabsaftale kan for eksempel være rabat på en stand på en messe eller en annonce i et indstik om bæredygtighed. Det kan også være rabat på andre markeds- og salgsplatforme eller mulighed for en bedre pris på rådgivning.

De aftaler, vi har indgået, giver det enkelte medlem flere fordele, blandt andet muligheden for at forøge synligheden på medlemmets bæredygtige mindset. Her er et udpluk af de aktuelle virksomheder, organisationer og kommuner, vi har indgået samarbejder og aftaler med:

Roskilde Festival: Medlemsgoder og rabatter på stande i Green Design Market, der er festivalens 700m2 hal udelukkende med bæredygtige non-food-produkter.

Fair Festival: Rabat på stande ved den tre dage lange bæredygtighedsfestival i Aarhus med udstillere, foredragsholdere og debattører. Afvikles marts 2022.

 

Danish Fair Fashion & Living: 40 % rabat på oprettelsesgebyr på  markedspladsen for virksomheder, der arbejder ambitiøst med bæredygtighed. Her er plads til både etablerede og nystartede virksomheder indenfor mode- og livsstilsbranchen. Send en mail til Pia Rasmussen HER.

Climate Partnerships: 50% rabat på oprettelse af medlemskab. Climate Partnerships matcher virksomheder og organisationer, der vil samarbejde om at sætte handling bag Verdensmålene. Målret din søgning efter partnere og projekter og styrk din bæredygtige profil. Læs mere HER.

Copenhagen Business Academy: Adgang til studerende i 3 måneders praktikophold inden for markedsføring, events, kundepleje, SoMe, projekthåndtering mv. Kontakt Frederik Hasle HER for mere information.

GreenConnect: Gratis potentialeanalyse for annoncering på Google for dem, der ikke har forsøgt sig med Google Ads. Et godt værktøj til at få øjnene op for potentialet på Google. Er du allerede i gang kan du få en gratis gennemgang af dit eksisterende setup. Kontakt Eva Friis Cilinder-Hansen HER.

CTD – Circular Through Design: 30% rabat på hjælp til at innovere, udforske og udvikle produkter, processer og tjenester i din virksomhed. Team af designere, ingeniører, antropologer og forskere. Læs mere HER.

Hovedstadens Mediehus: 40 % rabat på annoncer i GoGreen Danmark-tillægget, der udkommer i Erhverv København til 300.000 læsere fra erhvervslivet.

Eco Audit: Gratis intromøde og 50 % rabat = 5.000 kr. på Eco Audit. Få konkrete råd og vejledning om grøn virksomhedsdrift og analyse af din daglige drift, forbrug, produktion og design. Læs mere HER.

Vi indgår også partnerskabsaftaler med kommuner, organisationer og virksomheder. Dem kan du læse mere om HER.