Vi indgår gode aftaler på fællesskabets vegne

Vi skal have flere til at handle bæredygtigt. Flere forbrugere, flere turister, flere medarbejder, flere virksomheder. I det hele taget bare os alle sammen!

Dette budskab kommer godt ud, når vi råber højt om det i fællesskab. Med over 150 virksomheder i netværket, kan vi blive en meget stor stemme, og denne prøver vi at samle så mange forskellige steder som muligt.

Gode aftaler på fællesskabets vegne

Derfor indgår vi hele tiden nye fællesaftaler på netværkets vegne til fordel for den grønne omstilling. Og i høj grad også til fordel for den enkelte virksomhed.

GoGreen Danmark-netværket er i sig selv en interessant samarbejdspartner,
når der eksempelvis skal sættes fokus på den bæredygtige markedsplads. Derfor vokser vores samarbejde med eksterne partnere, og vi indgår løbende aftaler på fællesskabets vegne, som er bedre end dem, den enkelte virksomhed selv kan opnå.

En fællesskabsaftale kan for eksempel være rabat på en stand på en messe eller en annonce i et indstik om bæredygtighed. Det kan også være rabat på andre markeds- og salgsplatforme, eller mulighed for en bedre pris på rådgivning.

Her er et udpluk af de aktuelle virksomheder, organisationer og kommuner, vi har indgået samarbejder og aftaler med, som giver det enkelte medlem flere fordele -og fællesskabet og ikke mindst det bæredygtige mindset mere synlighed.

Roskilde Festival: Medlemsgoder og rabatter på stande i Green Design Market, der er festivalens 700m2 hal udelukkende med bæredygtige non-food-produkter.

Fair Festival: Rabat på stande ved den tre dage lange bæredygtighedsfestival i Aarhus med udstillere, foredragsholdere og debattører. Afvikles d. 19. – 21 marts 2021.

Hovedstadens Mediehus: Rabat på annoncer i GoGreen Danmark-tillægget, der udkommer i Erhverv København marts 2021 til 300.000 læsere fra erhvervslivet.

Vi indgår også partnerskabsaftaler med kommuner, organisationer og virksomheder. Dem kan du læse mere om HER.