ZENZ Organic Hairdressing – grøn salon og økologisk selvforkælelse

Selvkærlighed, sundt hår og en masse gode produkter uden skadelig kemi. ZENZ er en økologisk frisør og certificeret Grøn Salon, som har sundhed, miljø og mennesker i fokus.

Besøg ZENZ i København eller på deres hjemmeside og Facebook.

Nyder du at give dig selv lidt kærlighed en gang imellem? Så forkæl dig selv med et besøg hos ZENZ, som er en grøn frisørsalon, der findes 11 forskellige steder rundt omkring i Danmark. ZENZ tager bæredygtighed seriøst – både når det gælder dig, medarbejderne og miljøet. Her får dit hår et vitaminboost, og du får hjælp til at få styr på lokkerne.

ZENZ – med Anne-Sophie Villumsen som den drivende kraft – er for alvor dykket ned i problematikkerne om de skadelige kemikalier i vores produkter til hud og hår. Derfor har Anne-Sofie udviklet sin egen ZENZ Organic-serie med olier, shampoo, balsam, kur, hennafarver, mineralsk makeup og andre gode sager, baseret på naturlige og økologisk certificerede ingredienser. De fleste af dem er Svanemærket, og alle Pure-produkter er desuden allergimærket (AllergyCertified) og med garanti uden skadelig kemi.

Alle ZENZ-saloner er certificeret Grøn Salon, som er en frivillig miljøcertificering for frisører, der gerne vil spare på energien og tage hensyn til miljøet i deres daglige drift. I en Grøn Salon er en lang række kemikalier, der ellers er tilladt i Danmark, forbudt at bruge. Læs mere om Grøn Salon her.

Adresser:
Grønnegade 36, København K
Rosenborggade 8, København K​
Ndr. Frihavnsgade 52, København Ø​
Vesterbrogade 92, København V
Nørrebrogade 45, København N
Islands Brygge 79F, København S
Godthåbsvej 101A, Frederiksberg
Lyngby Hovedgade 17, Kgs. Lyngby
Algade 20, Roskilde
Nørregade 37, Køge
Taastrup Hovedgade 66, Taastrup​

Kontakt og åbningstider: www.zenz.dk

Anne-Sophie er kvinden bag den ambitiøse kæde og har arbejdet over 30 år i faget – de sidste 15 år som selvstændig med en passioneret tilgang til miljø og bæredygtighed og en stor inspiration for andre i faget. I 2015 blev Anne-Sophie også kåret som Årets Frisør ved Danish Beauty Awards.

Zenz har sin egen økologiske serie med selvforkælelse – og så er de Svanemærkede.

 

Du finder Zenz HER: