TINY GARDENS – INDENDØRS KØKKENHAVE MED ØKOLOGISK OG DEKORATIVT MIKROGRØNT

Byd ærtefrø, chiafrø og sortkålsfrø indenfor i hjemmet, og skab din egen køkkenhave midt i vindueskarmen. Hos Tiny Gardens kan du sammensætte spændende økologiske plantefrø, og dyrke dit eget farverige mikrogrønt hele året rundt.

Besøg Tiny Gardens online på deres hjemmeside med webshop, Instagram og Facebook.  

“Alle har ret til en have”. Sådan lyder det fra Helle Haugaard, der med Tiny Gardens sikrer byboerne retten til grønne fingre, og tilbyder selv det mindste hjem en frodig køkkenhave. I den spirende webshop finder du et stort udvalg af økologiske frøtyper, som du på kryds og tværs kan sammensætte til dit eget personlige spisekammer. Frøene er økologisk-certificerede og er fulde af både smag, farver og næringstoffer!

Frøene kommer i praktiske dyrkningsbeholdere lavet af økologiske og FSC-certificerede materialer og med bionedbrydelige hampmåtter fra danske producenter. De smarte bokse overflødiggør både jord og gødning, og som indehaver af en ‘tiny garden’ behøver du derfor hverken meget plads eller dybe botaniske kundskaber for at kunne opleve glæden ved at gro dine egne råvarer. Med din køkkenhave støtter du samtidig Tiny Gardens arbejde med socialt udsatte i samfundet. Virksomheden har nemlig også et socialøkonomisk fokus, og inddrager både udviklingshæmmede, stressramte og folk i fleksjob under produktionen af de skønne mangfoldige mini-haver.

Kontakt og webshop: www.tinygardens.dk

En ‘tiny garden’ pynter godt i hjemmet, og er med sin praktiske størrelse, lækre design og rekreative dimension et sjov og anderledes alternativ til eksempelvis den klassiske værtsgave. Tiny Gardens laver også løsninger til virksomheder, der ønsker en grønnere og mere bæredygtig profil.

 

De lækre frø har masser af smag og karakter, når de begynder at spire. Allerede 1-2 uger efter du har sået dine frø, kan du høste dit mikrogrønt og anvende det i din madlavning. Pift dine retter op med spirerne fra blandt andet radiser, broccoli og rødbeder, eller lad dine gæster selv høste deres egne toppings fra senneps-, ruccola- og kløverfrø.

Tiny Gardens har fokus på bæredygtighed i flere aspekter, og tænker sociale og miljøvenlige løsninger ind i alt fra deres rummelige arbejdsplads til deres klimaskånsomme produkt. De små køkkenhaver indeholder derfor store visioner, og sætter blandt andet fokus på ultra-lokale fødevareproduktioner, gør-det-selv-kulturen og grønne muligheder for borgere.