The Organic Company – stærke holdninger og økologi i stilfulde designs

Bring nordisk elegance ind i dit hjem med lækre produkter fra The Organic Company. Den holdningsbaserede virksomhed har siden 2007 sat økologi på dagsordenen, og designet stilfulde brugsting i GOTS-certificerede tekstiler til køkken, bad og meditation.

Besøg The Organic Company online på deres hjemmeside med webshop, eller følg dem på Facebook og Instagram.

Økologi og lækkert design er nøgleordene hos The Organic Company, der i 14 år har kæmpet for en renere bomuldsindustri. Den danske virksomhed har fra starten stillet skrappe krav til fremstillingen af de tekstiler, der anvendes i deres mange forskellige designs. Det stilbevidste brand har mere end 200 produkter til hverdagen i deres sortiment, der blandt andet tæller viskestykker, badekåber og tasker, der alle er fremstillet af 100% GOTS-certificeret bomuld.

The Organic Company er stiftet af den visionære iværksætter Joy Vasiljev, der er et kendt ansigt i den grønne debat. Med en masse undren og kritiske spørgsmål til bomuldsindustrien, besluttede hun sig for at skabe en bæredygtig forretning, hvor godt design og ansvarligt producerede materialer ikke går på kompromis med økonomi, mennesker og miljø. I dag har The Organic Company forhandlere over hele verden, og er dermed et godt eksempel på, at man som virksomhed kan skabe positiv forandring med sine produkter i fællesskab med forbrugere og producenter.

Kontakt: www.theorganiccompany.dk

Økologi har aldrig været mere stilfuldt, indbydende og funktionelt. Bind din bolig sammen med ansvarlige valg i flotte tekstiler, og bliv inspireret af de mange produkter på The Organic Companys hjemmeside. Her finder du alt fra indkøbsnet, stofservietter og forklæder til thevarmere, meditationsmadrasser og tæpper.

 

De skønne designs fra The Organic Company henvender sig til både private forbrugere og virksomheder. Er du restaurant-, hotel- eller anden form for virksomhedsejer, er der derfor gode produkter at finde i sortimentet, hvis du ønsker at optimere din bæredygtige dimension.

 

“Gode intentioner gør det ikke alene. Forandring kræver handling.” Joy Vasiljev har stærke holdninger i den grønne debat, og inspirerer til en bæredygtig livsstil gennem bl.a. foredrag og undervisning.