Terroiristen Vinbar & Butik – autentisk vin efter økologiske og biodynamiske principper

Et mødested for god stemning og vin-nørderi, hvor du selv er med til at bestemme, hvilke vine der skål åbnes på dagen.

Besøg Terroiristen på Nørrebro eller på deres hjemmeside, Facebook og Instagram.

“En terroirist er en vinmager, og Terroiristen Vinbar & -butik er et mødested på Jægersborggade 52, hvor vininteresserede på alle niveauer mødes og bliver udfordret. Den hyggelige vinbar har et dynamisk vinkort, hvor gæsterne selv i samråd med stedets sommelier er med til at vælge de vine, der åbnes hver dag.

Terroiristen, som ejes af Stefan Jensen, holder af god, terroirpræget vin, uanset hvor den kommer fra. Her får du egen import af vine med stor autentisitet fra Italien, Slovenien, Ungarn, Bulgarien, Tjekkiet, Slovakiet, Serbien, Georgien, Tyskland, Spanien og Chile, der alle er dyrket traditionelt efter økologiske eller biodynamiske principper. Det er vin fremstillet naturligt, uden brug af kulturgær, uden filtrering og ofte uden temperaturkontrol under gæringsprocessen.

Har du lyst til mad til vinen, serverer Terroiristen både kolde antipasti-,oste- og charcuteritallerkener, samt sæsonbetonede retter med omhyggeligt udvalgte produkter, som lever op til deres filosofi om naturlighed og respekt for naturen og terroiret.

 

Adresse: Jægersborggade 52, 2200 København N
Kontakt og åbningstider: www.terroiristen.dk

Terroiristen er en undergrundsvinbar og -butik, hvor du får autentisk, terroirpræget vin, fremstillet i efter gode, gamle traditioner.

 

Slå dig ned og nyd den uformelle stemning – Terroiristen er et hyggeligt mødested for alle.

 

LIne og stefan 2

På lune sommerdage er det de udendørs cafeborde, der trækker – det er virkelig hyggeligt at sidde og nyde et lækkert glas vin i den brostensbelagte Jægersborggade.

 

Du finder Terroiristen HER: