Sofiebadet – spaoplevelser i den smukke historiske badestue

Forkæl dig selv i Københavns første tyrkisk-inspirerede badestue og lad dig blive forført af den hundrede år gamle tradition.

Besøg Sofiebadet på Christianshavn eller på deres hjemmeside og Facebook.

Sofiebadet ligger i hjertet af det gamle Christianshavn. Da de offentlige bade på Sofiegade blev genåbnet i 2001, var formålet at fortsætte driften af bygningen som en historisk badeanstalt, og at drive Sofiebadet efter miljørigtige principper. Huset har for nylig selv fået den helt store tur og er renoveret og ombygget med omtanke f.eks. med automatisk udnyttelse og genbrug af varme, solceller og vandopsamling.

Hos Sofiebadet kan du både få en luksuriøs Hamam eller slappe af i finsk sauna, dampbad, kar med koldt vand og et japansk inspireret kar, der varmes op gennem vedvarende energi. Og alt hvad du nyder fra cafeen er naturligvis fremstillet af økologiske råvarer.

Adresse: Sofiegade 15, 1418 København K
Kontakt og åbningstider: www.sofiebadet.dk

Har du aldrig oplevet en Hamambehandling, har du noget til gode. Hamam er måske bedre kendt som Tyrkisk bad og indeholder både dampbad, massage på opvarmede sten og peeling af hele kroppen – sæbet ind i økologi og omtanke.

 

Sofiebadet afholder også forskellige events, blandt andet koncerter, foredrag, saunagus, fælleshamam og midnatsbadning.

 

Sofiebadets udsmykning er udført af Billedkunstner Lone Arendal med støtte fra Statens Kunstfond.

 

sofiebadetf

Den 1. onsdag i hver måned er der kun åbent for mænd, og hver torsdag aften er der kun åbent for kvinder.

Du finder Sofiebadet HER: