Salon Zacho – Grøn salon og miljøvenlig frisør

En salon der tager hårpleje virkelig seriøst.

Besøg Salon Zacho på Amager eller på deres hjemmeside og Facebook.

Frisørfaget er fyldt med sundhedsskadelige kemikalier og firmaer, der lover guld og grønne skove, hvis vi bruger deres produkter. De glemmer bare at fortælle om de mulige uheldige påvirkninger som allergi og hormonforstyrrelser, der kan opstå, når vi smører på og sæber ind.

Hos Anja Zacho er du sikker på, at du bliver skøn og godt behandlet uden skadelige kemikalier. For hun kan ikke tåle dem og har selv været syg af kemikalier. Derfor måtte hun tænke forfra og anderledes, hvis hun ville fortsætte som frisør. 

Anja har været frisør hos Zenz i 9 år og har holdt foredrag for at bringe budskabet om skadelige kemikalier og konsekvenserne ved at bruge dem ud til så mange som muligt. Derfor ved hun, hvad hun har med at gøre, og fra salonen på Amager bliver du klippet og forkælet efter alle kunstens regler – også med Svanemærkede produkter.

Salon Zacho er derfor en certificeret Grøn Salon, der er din garanti for, at sundhed, allergi, arbejdsmiljø og energibesparelse bliver taget seriøst.

Adresse: Amagerstrandvej 140, 2300 København S
Kontakt og åbningstider: www.salonz.dk

 

zacho1

Ejer, Anja Skov Zacho, blev desværre syg af de kemiske farver mange almindelige frisørprodukter indeholder og derfor besluttede hun sig for at tænke anderledes og vælge den sunde vej.

 

zacho4

Salon Zacho er frisør med grønt certifikat og det betyder at de undgår flest mulige kemikalier og i det hele taget tænker sundt og miljøvenligt.

 

zacho6

Ingredien, som er et af de produkter Anja benytter sig af, har til mål at Svanemærket skal være den bærende dokumentation for, at produkterne ikke vil have nogen uheldige påvirkninger på hverken mennesker eller dyr, og at miljøbelastningen skal være mindst mulig.

 

Du finder Salon Zacho HER: