Ristet Rug – lækre og økologiske håndmadder på nyristet rugbrød

Ristet Rug er slow food på den hurtige måde. De vægter sund mad, og ønsker at danskerne skifter de hvide sandwich- og søde burgerbrød ud, og genopdager rugbrødet som det perfekte nærende og mættende måltid.

Besøg Ristet Rug i København eller på deres hjemmeside, Instagram og Facebook.

Det er deres helt særlige fuldkornsbrød, som er blødt og fyldigt med en knasende ristet skorpe, der er omdrejningspunktet i Ristet Rugs prisvindende og økologiske smørrebrøds-burgere. Disse fyldes med sprøde råsyltede grøntsager, nøje udvalgt pålæg, frisk bladgrønt og smagsfyldte dressinger – uhmm!

Ristet Rug udspringer af et street food-koncept, der startede ud med mad serveret fra madcykler på hovedstadens gader og pladser, og som siden stødt har vokset sig til meget mere end det.

Ristet Rug er én af de eneste økologiske catering services i København. Og udover deres smukke og hyggelige microcafé på Nørrebro, har de boder i Københavns Zoo, og tager også rundt til festivaler, markeder og events i hele Danmark. Du kan følge med i deres rute på deres Facebook og Instagram.

Har du brug for lækker og nem mad til et event, et møde eller frokost sammen med kollegerne? Så leverer Ristet Rug de populære lune smørrebrøds burgere til alle typer arrangementer, store som små.

Ristet Rug er navnet på maden, som produceres og markedsføres af Nordic Fast Food.

Adresse: Prinsesse Charlottes Gade 16, 2200 København
Kontakt og åbningstider: www.nordicfastfood.dk

Ristet Rug er slow food på den hurtige måde. Maden er lavet af slow food elementer såsom syltede grøntsager, og i frikadellerne er der blandet  krydderlagrede bønner i farsen, hvilket giver dem den helt perfekte krydrede smag.

 

Hvor det traditionelle danske ‘Højtbelagte’ handler om at stable så meget fyld som muligt på kedeligt anonymt brød, har Ristet Rug med deres lune smørrebrøds-burgere skabt en ny moderne version af den danske klassiker. Her er det lækre knasende rugbrød i fokus, og fyldet er enkelt, velvalgt og velsmagende. Hele herligheden kan spises i hånden, hvilket gør det perfekt som street food!

 

I den hyggelige café på Nørrebro i København, bliver du budt velkommen af en varm og afslappet atmosfære, der indbyder til at man slænger sig i møblerne og lader øjnene gå på opdagelse i det lille rum, med de smukke ting på vægge og hylder, mens personalet sørger for smil og hygge. Du kan både spise maden her eller tage den med.

Du finder Ristet Rug her: