ZENZ Organic Products – Certificeret kærlighed til dig og din familie

ZENZ Organic Products har fokus på:

Økologi – Naturlige ingredienser – Harmløse kemikalier – Plastfri – Genanvendelse – Emballagereduktion – Dansk Produktion

ZENZ Organic Products har produkter certificeret med/af:

Der er tre overskrifter som går igen for et ZENZ produkt: Look Good, Feel Good og Do Good. Og for at tage det sidste først, så er alle produkter skabt med den maksimale andel af naturlige og certificeret økologiske ingredienser – og mere end mærkningerne stiller krav til. Så du er rigtig godt stillet, når du ikke vil gå på kompromis med hverken lækkerhedsfølelse eller miljørigtighed.

ZENZ er udviklet i Danmark af den certificerede Grøn Salon frisørkæde ZENZ. Og som salonerne er også produkterne i front, når det gælder  udvikling af hår- og hudplejeprodukter, hvor hensynet til mennesker og miljø er lige så vigtige produktetes egenskaber.

Og det gode er, at de ting ofte følges ad. Når et produkt er skabt helt uden skadelig kemi, kunstige tilsægningsstofer og hormonforstyrende stoffer, så bliver både følelsen og selvføgelig produktet markant bedre.

“Det, vi putter i håret og på huden, optages i kroppen, præcis som det vi spiser. Det giver ingen mening, at skønhedsprodukter indeholder allergi- og kræftfremkaldende, miljøskadelige indholdsstoffer”  Anne-Sophie Skjødt Villumsen

ZENZ er sat i verden for at skabe en sundere og mere bæredygtig skønhedsindustri og det projekt er en langt fra i mål. En del af ZENZ dna er derfor at udfordere både sig selv, branchen og leverandører på blandt andet emballage, ingredienser og produktionsmetoder.

Hvert enkelt produkt er udviklet med bæredygtighed og sundhed for øje, og de mange forskellige skønhedsplejeserier indeholder en kombination af aktive, naturlige og økologisk certificerede ingredienser. Udover at indeholde allergi- og miljøvenlige ingredienser er produkterne samtidig ikke testet på dyr.

De første ZENZ Organic Products stod klar i 2010. En lille eksklusiv serie af professionelle frisørprodukter, som i dag er udvidet til at dække alt, hvad både du og de professionelle frisørfag har brug for:  Fra hårpleje, hårstyling og hennahårfarve til mineral makeup, økologiske olier, ansigtscremer og solbeskyttelse.

Produkterne har vundet adskillige priser nationalt og internationalt og fåes nu i mere end 20 lande rundt om i hele verden.

Besøg ZENZ Organic Products på deres webshop, Instagram og Facebook.

ZENZ Organic Products – Certificeret kærlighed til dig og din familie

Thoravej 7, st 2400, København, København NV, Danmark

Adresse

Thoravej 7, st 2400, København, København NV, Danmark