Vieille – etisk mode af upcyclede tekstiler i enkelt og smukt design

Vieille har fokus på:

Upcycling  – Genanvendelse – Resttekstiler – Plastikfri –  Dansk Produktion – Social Ansvarlighed – Diversitet – Menneskerettigheder

Vieille betyder “gammel” på fransk, men der er ingen gamle fornemmelser, når du bsøger den unge designer Anna Engstrøm i den smukke butik på Nørrebro. 

Vieille sætter barren højt for etik og bæredygtighed i tøjindustrien. Her bliver der ikke designet fashion til overproduktion – alt tøj er primært designet af upcyclede materialer eller overskudsmaterialer, der ellers ville gå til spilde. I shoppen på Nørrebro finder du også tøj af europæisk hør eller håndplukkede vintagefund til både hjemmet og klædeskabet.

Hos Vieille får du næsten mere, end du betaler for: kvalitetstøj i håndplukkede materialer, håndtegnet og specialdesignet i Danmark og syet lokalt under ordentlige forhold. Vieille går til kamp mod social ulighed, for de ansætter primært kvinder med flygtningebaggrund, der har haft svært ved at komme ind på det danske arbejdsmarked.

Vieille har også en webshop, hvor du kan se alle de fine ting, hvis du ikke bor i nærheden af butikken. Måske du skal vente på tøjet et par dage, for alt tøj syes nemlig på bestilling for at undgå overproduktion.

Vieille – etisk mode af upcyclede tekstiler i enkelt og smukt design

Egegade 7, København, Danmark

Adresse

Egegade 7, København, Danmark