Tandkunsten – Danmarks første miljøcertificerede tandlæge

Tandkunsten har fokus på:

Arbejdsforhold – Genanvendelse – Energi og Ressourceforbrug – Verdensmål

Tandkunsten har produkter certificeret med/af:

Hos Tandkunsten på Østerbro har alle medarbejdere dedikeret sig til at tage samfundsansvar i deres daglige arbejde til gavn for både dig og miljøet.

Tandkunsten har siden starten tænkt bæredygtighed ind i hele forretningen. Fra de rene produkter til arbejdsgangene og de store energibesparelser.

Som forbruger kan du nu også træffe et mere bæredygtigt valg, når du vælger tandlæge. Tandkunsten er som den første tandlægeklinik i Danmark blevet miljøcertificeret med ISO 14001 – og har været det siden 2017. Miljøcertificeringen er den mest anerkendte internationale standard indenfor miljøledelse.

Certificeringen betyder, at Tandkunsten stiller høje krav til brug af miljøvenlige produkter og arbejdsgange, som kontrolleres årligt af en tredjepart. Klinikken arbejder for at undgå forurening både lokalt og globalt og bruger derfor Svane- og blomstermærkede produkter til behandlinger og rengøring. Tandkunstens udstyr er både moderne og købt med el- og vandbesparelser for øje. Klinikken har samtidig fokus på affaldssortering og har en ISO 9001-certificering som et bevis på deres kvalitets- og hygiejnesikring.

Du kan derfor med god samvittighed sætte dig til rette i tandlægestolen, og tage imod gode  råd fra de fagligt kompente tandlæger og klinikassistenter i den fine gamle Østerbro-lejlighed, der er meget hyggelig at komme i.

Tandkunsten – Danmarks første miljøcertificerede tandlæge

Lyngbyvej 58, København, Danmark

Adresse

Lyngbyvej 58, København, Danmark