Sinatur driver forretning på naturens præmisser og har stort fokus på at være en ansvarlig virksomhed. Det kan mærkes.
Uanset om du holder et kort pit-stop eller stopper op for en frokost eller middag, fornemmer du med det samme, hvor vigtigt naturen og miljøet er for Sinatur.
Ambitionen er at vise, at omtanke for naturen ikke betyder afsavn og kedelig mad. Her er holdningen, at lokale, sæsonbetonede råvarer er en langt større luksus end importerede og eksotiske grøntsager og udskæringer.
Økologi og lokale råvarer i sæson har første prioritet, og de mange sydfynske producenter og landbrug er hovedleverandør til Sinatur. Fordi små, entusiastiske bønder og producenter er værd at støtte op om.
Her bliver der arbejdet omhyggeligt med råvarerne, der trylles om til velsmagende måltider, som du kan nyde dagen lang. Og i godt vejr på den store terasse, der vender ud mod Storebælt. Det store fokus på både bedre dyrevelfærd, mere grønt på tallerknen og mindre madspild “gør os til bedre håndværkere”, som køkkenet fortæller.
Sinatur insisterer på at gøre en forskel for verden. Både for gæsterne, for branchen og for lokalsamfundet. Og de bruger gerne deres taletid på at inspirere både gæster og samarbejdspartnere til at tage større ansvar.
Sinatur har Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder at mellem 60 – 90 % af alle føde- og drikkevarer er økologiske. Sinatur er også Nordens første B-Corp certificerede hotelkæde, en dokumentation på, at der arbejdes med bæredygtighed i hele organisationen.
Læs mere om SInaturs arbejde med ansvarlighed hele vejen rundt.
Du kan læse mere om B-Corp og andre virksomhedscertificeringer HER
Det kan du få hos Sinatur Storebælt
- Morgenmad
- Frokost
- Kaffe og kage
- Middag
Åbningstider: Restauranten er åben mandag til torsdag.
Fredag, lørdag og søndag er der åbent for morgenmad.