Salon Zacho – Certificeret Grøn salon er hår og skønhed fri for skadelige kemi

Salon Zacho har fokus på:

Uønsket Kemi – Naturlige Ingredienser –

Salon Zacho har produkter certificeret med/af:

Frisør med 100 % allergivenlige produkter og 23 års erfaring med saksen i hånden

Frisørfaget er fyldt med sundhedsskadelige kemikalier og firmaer, der lover guld og grønne skove, hvis vi bruger deres produkter. De glemmer bare at fortælle om de mulige uheldige påvirkninger som allergi og hormonforstyrrelser, der kan opstå, når vi smører på og sæber ind.

Hos Anja Zacho er du sikker på, at du bliver skøn og godt behandlet uden skadelige kemikalier. For hun kan ikke tåle dem og har selv været syg af kemikalier. Derfor måtte hun tænke forfra og anderledes, hvis hun ville fortsætte som frisør. 

Anja har før hun fik sin egen salon været frisør hos ZENZ og har holdt foredrag for at bringe budskabet om skadelige kemikalier og konsekvenserne ved at bruge dem ud til så mange som muligt. Derfor ved hun, hvad hun har med at gøre, og fra salonen på Amager bliver du klippet og forkælet efter alle kunstens regler – også med Svanemærkede produkter.

Salon Zacho er derfor en certificeret Grøn Salon, der er din garanti for, at sundhed, allergi, arbejdsmiljø og energibesparelse bliver taget seriøst.

Salon Zacho – Certificeret Grøn salon er hår og skønhed fri for skadelige kemi

Amager Strandvej 140, København, Danmark

Adresse

Amager Strandvej 140, København, Danmark