RE-ESSENCE™ – håndsæbe fra pulver refills sparer transport-CO2, fordi du selv tilsætter vandet

RE-ESSENCE har fokus på:

Ressourceforbrug – Reduktion af CO2 – og engangsplast – Dansk  Produktion.

RE-ESSENCE har produkter certificeret med/af:

Med en smuk genanvendelig glasflaske, velduftende håndsæber og omsorg for naturen vil RE-ESSENSE™ gøre op med unødvendige CO2-syndere.

Konventionelle flydende håndsæber er tilsat op til 90% vand, så der er rigtig meget spild af CO2, når flydende sæber transporteres rundt i landet. Samtidig kommer de fleste flydende sæber i engangsplastikflasker. Hvilket heller ikke er særlig godt for miljøet.

At det kan gøres smartere er RE-ESSENCE™ et godt bevis på. Bag det særlige sæbekoncept står de to iværksttere Henriette Holmgreen Thorsen og Cathrine Akselbo Runov, der har brugt 2,5 år på at udvikle, teste og dokumentere produkterne.

RE-ESSENCE™er skånsom og mild håndsæbe i pulverform, hvor du selv tilsætter postevand. 27 g pulver blandet op med vand giver 340 ml velduftende håndsæbe i en flot genanvendelig glasflaske. Den flydende håndsæbe reducerer CO2 udledningen med op til 92%* sammenlignet med tilsvarende transport af konventionelle flydende håndsæber. Samtidig spares også produktion af den engangsplast, de fleste flydende håndsæber kommer i.

Sådan bliver en pose pulver til lækker håndsæbe:

1. Fyld flasken med lunkent vand
2. Hæld ét styk RE-ESSENCE pulver refill flasken
3. Vend flasken op og ned 30 sekunder. Lad flasken stå i 30 mininutter og håndsæben er klar til brug.

Målet for de to stiftere er at udvikle flere plejeprodukter, hvor vandet i dag fylder meget, så vi fremover også kan få shampoo, showergel og vaskemiddel som refil og selv tilsætte vandet.

De flydende håndsæbe kommer i plastfri FSC mærket emballage, uden hverken plastik eller  plastiktape.

*Testet og dokumenteret af Teknologisk Institut

RE-ESSENCE™ – håndsæbe fra pulver refills sparer transport-CO2, fordi du selv tilsætter vandet

Frølichsvej 2, Klampenborg, Danmark

Adresse

Frølichsvej 2, Klampenborg, Danmark