Naturhaven Gl. Skovhus – find ro og nærvær i den fredfyldte skovhave

I Naturhaven Gl. Skovhus finder du naturforløb og aktiviteter i grønne omgivelser, og en hjælp til at få ro og mindfulness i dit liv. Du er i gode hænder undervejs for alle forløb er baseret på forskning i stress, udført i samspil med professionelle terapeuter.

Naturhaven Gl. Skovhus bruger naturens ro til at hjælpe dig med at få balance i sind og krop. I den fredfyldte naturhave kan du bl.a. komme på et stressreducerende mindfulness-forløb, som foregår i det unikke miljø med sø, skov og masser af vild natur. Haven har også forskellige aktiviteter, så du kan både opleve meditationer, vandringer og retreats. Her er kravfrit og ingen forventninger. Og har du bare brug for et afbræk i naturen for dig selv, er der også plads til det. Hver fredag kan du nemlig komme og bruge alle havens unikke faciliteter til en beskeden pris.

Hos Naturhaven Gl. Skovhus kan du roligt komme, som du er, uanset hvordan du har det. Haven er uden krav og forventninger, og der er skabt en rolig og tryg atmosfære. Bag naturhaven står Pernille og Eva, og de guider dig sikkert gennem alle forløb og aktiviteter. Med uddannelser inden for mindfulness-baseret terapi og psykologi, kan de hjælpe dig med at mindske stress, angst og depressive tendenser, så du kan finde ro, glæde og livskvalitet.

Naturhaven Gl. Skovhus – find ro og nærvær i den fredfyldte skovhave

Bøssemagergade 74, Hellebæk, Danmark

Adresse

Bøssemagergade 74, Hellebæk, Danmark