Nature By Hand – gårdbutik med håndlavede lettiske produkter

Nature By Hand har fokus på:

Naturlige materialer – Restmaterialer – Giftfri – Europæisk produktion – Arbejdsforhold – Fair samhandel – Økologi

Nature By Hand har produkter certificeret med/af:

Hos Nature by Hand går natur og produkt bogstaveligt talt hånd i hånd. Her finder du nemlig håndlavede kvalitetsvarer i materialer udvundet med respekt for naturen. Den lettiske stifter er passioneret om at give tilbage til sit hjemland ved at støtte dygtige lettiske kunsthåndværkere og traditioner.

Lidt uden for Helsingør ligger Nature by Hand – en lille hyggelig gårdbutik med lækre livsstilsprodukter i natur- og genbrugsmaterialer. Butikken er ejet af lettiske Anda Dyrlund-Parbst, som håndplukker de unikke varer fra lokale kunstnere og designere under hendes rejser til Letland. Produkterne er helt eller delvist håndlavede og afspejler de vidt forskellige designeres udtryk og personlige baggrunde. I butikken finder du derfor alt fra mundblæste glasskåle og håndvævede tekstiler af genbrugstøj til økologisk babylegetøj og sojalys i gamle apoteker-glas.

Butikken emmer af charme i sine idylliske og landlige omgivelser med kig til familiens egne køer. Det er derfor ikke svært at forstå, hvorfor besøgende rejser langvejsfra for at aflægge butikken et visit og høre om de mange gode historier, som gemmer sig rundt omkring på hylderne. Har du ikke mulighed for at besøge butikken i Helsingør, kan du møde Nature by Hand ude i landet på forskellige markeder og livsstilsmesser eller kigge på deres webshop.

Nature By Hand – gårdbutik med håndlavede lettiske produkter

Horserød Byvej 3, 3000 Helsingør, Danmark

Adresse

Horserød Byvej 3, 3000 Helsingør, Danmark