Mødrehjælpens Butik – preloved kvalitetstøj, legetøj og udstyr til børn

Mødrehjælpens Butik har fokus på:

Genbrug – Velgørenhed – Social Ansvarlighed

Træd ind i Mødrehjælpens hyggelige butik og opdag et univers af lækre produkter til børn. Her er priserne gode, for alt tøj, legetøj og udstyr har allerede været brugt og elsket af et andet barn. Butikkens frivillige har høje kvalitetsstandarder og rengør alt, hvad der kommer ind i butikken.

I Mødrehjælpens butik finder du alt, hvad hjertet begærer til børn 0-8 år. Her kan du gå på jagt efter forunderlige fund blandt det store udvalg af velholdt tøj, kvalitetslegetøj, blød hjemmestrik og godt udstyr. Hver gang du donerer eller køber, støtter du mødrehjælpens arbejde for sårbare børnefamilier og gravide. 

Mødrehjælpens Butik er designet, så du kan gå rundt i ro og mag, mens du leder efter dit næste gode fund. Butikken er nemlig lavet til mødre, så her er der taget hensyn til pludselige amninger eller bleskift. Der er også en hyggekrog, hvor børnene kan lege, mens forældrene fortaber sig i de mange fine ting.

Meget børnetøj og -udstyr bruges kun i en kort stund, inden børnene vokser ud af dem. Det skaber et kæmpe forbrug af børnetøj, der både belaster miljøet og din pengepung. De fine ting, der kommer til Mødrehjælpens Butik, er derfor i meget god stand – så god at nye besøgende glædeligt anbefaler butikken videre efter deres første kvalitetskøb. Du kan have ro i maven over alle køb, du laver i butikken, for overskuddet går til Mødrehjælpens projekter og landsdækkende rådgivningsarbejde.

Mødrehjælpens Butik – preloved kvalitetstøj, legetøj og udstyr til børn

Stengade 65, Helsingør, Danmark

Adresse

Stengade 65, Helsingør, Danmark