Mobilrepair – reparation og genbrug af smartphones og tablets

Mobilrepair er eksperter i at reparere elektronik – og genbruge reservedele fra elektronik, der ikke står til at redde. Reparationer fra Mobilrepair holder længe, for deres reservedele er af høj kvalitet, og de går op i deres håndværk med liv og sjæl.

Mobilrepair tager ansvar for miljøet og den store mængde elektroniske affald, vi som samfund er ansvarlige for. Derfor sælger de istandsatte smartphones, så du slipper for at betale dyrt og købe nyt – og den gode elektronik ikke går til spilde. De køber gerne din brugte elektronik, så de kan genbruge reservedelene, eller splitte og affaldssortere det, som ikke kan bruges.

Genbrug skal give mening og leve op til samme krav og kvalitet som nykøb. Derfor giver butikken god garanti, hvis der opstår problemer med en af deres genbrugte mobiler eller reparationer. Når de fixer din telefon, bruger de kvalitetsreservedele, der både holder længe og sparer dine penge og planetes ressourcer. De dygtige mennesker bag reparationerne kalder sig nørder med superkræfter, og de kommer med forskellige baggrunde og erfaringer. Butikken arbejder nemlig bevidst med diversitet i deres ansættelser og har ansat flere medarbejdere med diagnoser indenfor autismespektret.

Mobilrepair – reparation og genbrug af smartphones og tablets

Stengade 7, Helsingør, Danmark

Adresse

Stengade 7, Helsingør, Danmark