Loppeshoppen på hjørnet – Gør et fund og gør en forskel, når du handler

Loppeshoppen Hjørnet har fokus på:

Genbrug – Redesign – Social ansvarlighed – Rummelig arbejdsplads

Gør et fund og gør en forskel

Loppeshoppen på Hjørnet var en af de første genbrugsbutikker i Danmark og har siden 1975 været drevet af frivillige i den ikoniske bygning på Diakonissestiftelsen.

Loppeshoppen modtager mange skønne donationer, der alle bliver grundigt kigget efter i sæmmene af frivillige kræfter med sans for kvalitet og design. Noget bliver vasket og strøget og hængt ud i butikkerne, hvor det finder vej til en ny garderobe. Til ny glæde og gavn.

I det tilstødende lokale finder du KreaLoppen, hvor symaskinerne snurrer og strikkepindende klirrer, mens der bliver lavet skønt redesign. Her bliver overskudsdonationer, garnrester og tekstiler syet om, strikket eller omdannet til nye unikke produkter, som bliver solgt i butikkerne. For eksempel jeans syet til mulepose, garnrester strikket til en karklud eller baby-bluse.

I butikken på hjørnet finder du dametøj, tilbehør, tørklæder, tasker og sko, lige som du også finder børnetøj og legesager. Noget er genbrugt og noget er skabt på ny af garn og tekstiler, der er i overskud.

Når du støtter Loppeshoppen, støtter du både miljøet og fællesskaber, der styrker det enkelte menneskes livskvalitet. Følg også med på sociale medier, hvor du kan se mere om produkter og spændene events.

Loppeshoppen på hjørnet – Gør et fund og gør en forskel, når du handler

Søndre Fasanvej 2b, 2000 Frederiksberg, Danmark

Adresse

Søndre Fasanvej 2b, 2000 Frederiksberg, Danmark