Hornbæk Naturvin – smagfulde naturvine fra små europæiske vingårde

Hornbæk Naturvin er saftige vine produceret med håndkraft af talentfulde, sydeuropæiske vinmagere. Vinene er skabt med naturlige processer uden manipulation og tilsætningsstoffer, hvilket gør dem til de mest naturlige vine, der findes.

Hos Hornbæk Naturvin er alle vine produceret med respekt for miljøet og det ærlige vin håndværk. De spændende vine hverken klares eller filtreres og de gæres udelukkende ved naturlige processer. Her bruges ingen maskiner for alle vine er produceret ved samvittighedsfuldt, manuelt arbejde. Det giver sunde druer af høj kvalitet og friske, levende vine.

Ejerne af Hornbæk Naturvin udvælger vine med fokus på den exceptionelle smag – og den gode historie. De går nemlig op i, hvor vinene kommer fra, og hvem der har produceret dem.

På deres hjemmeside kan du derfor læse om menneskerne bag vinene. Nogle producenter kommer fra generationer af vinbønder, mens andre har skiftet karriere og fundet en passion for vin senere i livet. Det er forfriskende at få en mere personlig vinkel på vinens ophav og historie.

Hornbæk Naturvin – smagfulde naturvine fra små europæiske vingårde

Solvej 12, 3100 Hornbæk, Danmark

Adresse

Solvej 12, 3100 Hornbæk, Danmark