Grøntkontor.dk – kontorartikler til et grønnere arbejdsliv

Hjemmekontor, fælleskontor eller hovedkontor. Der er mange måder at indrette sit arbejdsliv på, og nu er der også grønne muligheder at hente, når valg af tape-dispenser, memoblokke og ipad-cover skal være i tråd med dine værdier udenfor arbejdstiden.

Måske forholder du dig til, hvilke fødevarer du kommer i indkøbskurven, og hvilke transportmidler der fører dig fra A til B. Men hvad når det kommer til ringbind, linealer og computertasker? Grøntkontor.dk har specialiseret sig i miljøvenlige kontorprodukter til private og erhverv, og har i dag et kæmpe udvalg af blandt andet skrivebordsartikler, messeudstyr, papir, inventar og bæredygtige firmagaver.

Grøntkontor.dk har som mål at udfase de syntetiske og ressourcebelastende materialer, som vi ser i kontorlandskaberne, og i stedet fremme mere bæredygtige kontorartikler valgt ud fra fairtrade- og klimabevidste principper. Det betyder, at et produkt skal indtænke miljøvenlige materialer, anstændige arbejdsforhold eller et lavt produktionsmæssigt ressourceforbrug for at komme med i sortimentet hos Grøntkontor.dk. På webshoppen finder du derfor mange forskellige typer produkter, fremstillet af eksempelvis bambus, bioplast, kork, glas, træ, stål og genbrugsmaterialer.

Bliv klogere på materialer på Grøntkontor.dk’s hjemmeside, hvor du også finder det store sortiment af kontorartikler fremstillet med omtanke.

Grøntkontor.dk – kontorartikler til et grønnere arbejdsliv

Besservej 15, 8240 Risskov, Danmark

Adresse

Besservej 15, 8240 Risskov, Danmark