Græskalve – gårdbutik med økologisk kvalitetskød og masser af dyrevelfærd

På den lille familiedrevne gård Græskalve græsser køer og kalve frit sammen på markerne og i de nærliggende skove. Her går dyrevelfærd, økologi og kvalitetskød hånd i hånd. Det er godt for både os og miljøet.

På Græskalve bliver du mødt af synet af køer og kalve, der boltrer sig frit i den smukke natur. Her lever dyrene et roligt liv på græsmarkerne i samklang med naturen. Kalvene er altid hos moderen i mindst 6 måneder, og dyrene får en naturlig, økologisk kost af primært græs. Det giver dem en sund opvækst og betyder, at alle bøffer er 100% økologiske. . Gården har  det statskontrollerede røde Ø-mærke og fået topkarakterer i dyrevelfærd.

Om sommeren låner Græskalve nabomarkerne på Krogerup Avlsgård, hvor dyrene skaber en naturlig afgræsning og gødning af markerne. Det er en win-win, der giver køerne fra Græskalve et større område at græsse på. Samtidig sælger Krogerup kød fra Græskalve, under navnet GK Tibberup, så de lækre, økologiske bøffer kommer ud til endnu flere mennesker. På den måde forsyner Græskalve både sig selv og lokalområdet.

Græskalve – gårdbutik med økologisk kvalitetskød og masser af dyrevelfærd

Gl Tibberupvej 31B, Espergærde, Danmark

Adresse

Gl Tibberupvej 31B, Espergærde, Danmark