Goldfingers – smykkekunst af certificeret fairtrade guld og sølv

Goldfingers har fokus på:

Fair Samhandel – Menneskerettigheder – Arbejdsforhold – Reparation – Genanvendelse

Goldfingers har produkter certificeret med/af:

Goldfingers gør Fairtrade både smukt, forførende og tilgængeligt i en ellers svær gennemskuelig industri. Det bevidste smykkebrand fremstiller nemlig smykker i certificeret Fairtrade guld og sølv, og omdanner gammelt arveguld til nyt.

I de gamle charmerende stræder midt i København ligger den fortryllende smykkebutik Goldfingers. De lyse lokaler fungerer som kombineret butik og smykkegalleri, og i kælderen finder du butikkens kreative smykkeværksted. Her fremstiller guldsmedeparret Karl-Ejnar Nybo og Janne K. Hansen de mange smukke og særprægede smykker med stor perfektion.

Som smykkebrand har Goldfingers en stærk identitet, der lægger vægt på æstetik, kvalitet og ansvarlighed. Smykkerne er enkle, klassiske og skæve i deres stil. Til fremstillingen genanvender Goldfingers materiale fra gamle arvestykker, og designer nye kreationer i certificeret Fairtrade guld og sølv. Der er derfor masser af holdning og historie smeltet ind i de håndlavede smykker, der også kan specialfremstilles med dit personlige design for øje.

Goldfingers – smykkekunst af certificeret fairtrade guld og sølv

Klosterstræde 18, København, Danmark

Adresse

Klosterstræde 18, København, Danmark