Gadens Stemmer – Spændende byvandring med indsigt i livet på kanten af samfundet

Gadens Stemmer - Spændende byvandring har fokus på:

Social Ansvarlighed – Rummelige Arbejdspladsforhold

Gadens Stemmer - Spændende byvandring har produkter certificeret med/af:

Gadens Stemmer vil i mødet mellem mennesker mindske fordomme på tværs af samfundskel.

Tag med på en spændende byvandring og få en unik oplevelse af byens bagside samtidig med at du er med til at skabe et mere rummeligt samfund.

Hos Gadens Stemmer er guiderne socialt udsatte, der har levet store dele af deres liv på kanten eller uden for samfundet.

På disse unikke byvandringer deler de åbent ud af deres livserfaringer, indsigter og historier fra et barskt liv,  som de færreste kender til. Gennem personlige fortællinger hører du om et liv på gaden, hvor hjemløshed, stofbrug, kriminalitet og psykisk sårbarhed er en del af dagligdagen.

Guiderne får løn for turene og er i meningsfuld beskæftigelse, hvor deres fortællinger bidrager til at nedbryde stigmatisering og fordomme.

Udover de barske historier vil du også opleve håb, smil og optimisme.Tag med på en spændende byvandring og hør om historier fra samfundets skyggesider.

Gadens Stemmer afholder byvandringer hver weekend i København, Odense, Vejle, Aalborg og Esbjerg. En billet koster 189 kr. og turen varer 1.5 time med 5 – 6 stops undervejs. Alle guiderne starter og slutter i centrum, tæt på offentlig transport.

Gadens Stemmer er en social økonomisk virksomhed og gennemførte i 2023 lidt over 1300 byvandringer i København, Odense, Velje, Esbjerg og Aalborg

Book din tur med Gadens Stemmer HER

Ønskes en privat gruppetur, kontakt Gadens Stemmer.

Gadens Stemmer holder også guidede ture for virksomheder – læs mere om det HER