Firkløveren – balsam for sjælen, kroppen og miljøet

Få skridt ned af trappen (husk at dukke hovedet) og du træder ind i det hyggeligste helseunivers. Her er alle produkter skabt med respekt for dig og vores planet. Du får altid god og varm vejledning og en oprigtig interesse i at finde præcis det, du har brug for.

I Firkløveren finder du alt fra lækre specialiteter og naturvin til naturlige kosttilskud, hudpleje og hårprodukter. De fleste produkter er enten økologiske eller skabt med fokus på bæredygtighed og naturlige ingredienser. Og har du brugt et af produkterne op, kan du blot aflevere emballagen til butikken, så sørger de for, at det bliver genbrugt.

Bæredygtighed er en del af Firkløverens DNA – og har været det siden 1984, hvor butikken slog dørene op. I dag har en ny generation taget over, og alt er helt ved det gamle: Fra fokus på producenter med ordentlige arbejdsforhold til muleposer af 100% genbrugsbomuld. Butikken har også et samarbejde med flere kommuner om at tilbyde praktik til mennesker, der ellers har svært ved at komme på arbejdsmarkedet.

Firkløveren – balsam for sjælen, kroppen og miljøet

Strandgade 45, Helsingør, Danmark

Adresse

Strandgade 45, Helsingør, Danmark