Danhostel Helsingør – certificeret overnatning med havet som den gode nabo

Danhostel har fokus på:

Økologi – madspild – ressourcer

Danhostel har produkter certificeret med/af:

Hos Danhostel Helsingør er du tæt på både by og bølger. Faktisk ligger Øresund lige ude foran døren, så du altid er sikret vind i håret – hvad end du nyder morgenkaffe i haven, bordtennis i eftermiddagsolen eller lejrskole-hygge ved bålet.

I den prægtige greve-villa, hvor Danhostel Helsingør holder til, finder du både klassiske og ekstravagante overnatningsfaciliteter. Her kan du nyde en morgendukkert på vandrerhjemmets lækre badestrand eller grille i den store åbne have. Det flotte domicil bliver brugt til alt fra brylluper, jubilæumsfester og teambuildingsdage til konferencer, lejrskoleophold og turister. Her er både konferencefaciliteter og plads til 192 overnattende gæster.

Vandrerhjemmet har bronzemærket i økologi (30-60%). Du får derfor økologi til alle måltider – også i madpakken, når du skal på tur. På kaffekanden finder du den økologiske og særligt fremstillede kaffeblanding, Grevens blend, som leveres fra et lokalt kafferisteri. Også udenfor køkkenet finder du miljøvenlige tiltag, som eksempelvis vandposten i gården, der sparer miljøet for 12.000 vandflasker om året. Besøgende elever får nemlig en plast- og kemi-fri drikkedunk ved ankomst, som kan genopfyldes med vand under opholdet. Drikkedunkene er lavet af sukkerrør, som er 100% nedbrydelige.

Danhostel Helsingør – certificeret overnatning med havet som den gode nabo

Nordre Strandvej 24, Helsingør, Danmark

Adresse

Nordre Strandvej 24, Helsingør, Danmark