CABAS – Genbrug og produkter med mening fra det grønne værksted

CABAS har fokus på:

Social Ansvarlighed – Rummelig arbejdsplads – Arbejdsforhold – Genbrug – Genanvendelse – Ressourceforbrug

Nyt liv til brugte møbler, Cowboybusker upcyclet til strandtasker og skærebrætter af genbrugstræ. Alt det og meget mere finder du hos CABAS beskyttede værksteder, hvor både opgave og produkt giver mening.

Det er ikke alle mennesker, som har mulighed for at være en del at det almindelige arbejdsmarked. Hos CABAS findes meningsfuld beskæftigelse og fællesskab for mennesker, som med lidt støtte og struktur har mange gode kompetencer. De kan reparere, skabe nye produkter og bidrage til et mere bæredygtig forbrug for os alle.

Hos CABAS repareres og istandsættes brugte møbler og cykler. Der er tale om kvalitetsprodukter, som med lidt omsorg får ny værdi, frem for at blive smidt ud. De ting, der hverken kan genbruges eller genanvendes, bliver splittet ad og sorteret korrekt.

Snedkeriet, som blandt andet har modtaget gamle gulvbrædder og fejlproducerede stole, skaber nye produkter ud af kvalitetstræ som ellers var gået tabt. Nu er træet i stedet blevet til nøgleholdere, skærebrædder, tapas-brædder, julehjerter og meget andet. På snedkeriet er der gået sport i at genanvende selv de mindste bidder af det gode træ.

På tekstilværkstedet bliver donneret tøj, stof- og tapetrester til kollektionen re:design. Nye produkter, som tasker, babytæpper, grydelapper og pyntegenstande trylles frem af det, der tidligere blev betragtet som affald.

Borgere i beskyttet beskæftigelse får mulighed for at lære nye færdigheder. Du får mulighed for at købe unikke produkter, med en meningsfuld historie.

Alle produkter kan ses og købes i showroomet på Højvangen 11 i Espergærde, alle hverdage kl 8.30 – 14.30. Kig forbi og bliv glad over at se, hvor mange fine ting, der kan skabes ud af materialer, andre har smidt ud.

 

CABAS – Genbrug og produkter med mening fra det grønne værksted

Kongevejen 270, Espergærde, Danmark

CABAS – Genbrug og produkter med mening fra det grønne værksted

Højvangen 11, Espergærde, Danmark

Adresser

Kongevejen 270, Espergærde, Danmark

Højvangen 11, Espergærde, Danmark