Bror & Søster Ting & Antik – sjove genbrugsfund og skønne antikviteter

Bror & Søster Ting & Antik er en stor antikvitetsbutik, der ligger i charmerende omgivelser i hjertet af Helsingør. Her kan du finde spændende ting til hjemmet med sjæl og historie. Gå på genbrugsjagt i de rå lokaler, der bugner af gode fund.

I et gammelt bageri på en af de snævre stræder i Helsingør ligger en antikvitetsbutik, der rummer spændende fund til hjemmet. Små udstillinger på gaden udenfor butikken giver dig en smagsprøve på deres fine ting. Træder du ind ad porten til butikken, vil du opdage at udstillingerne kun viser en meget lille brøkdel af det meget store udvalg af ting og antik, der fylder butikkens 150 m2 helt op.

Fra potter og porcelæn til møbler, lamper og nips – hvis du mangler noget til hjemmet, kan du helt sikkert finde det hos Bror & Søster Ting & Antik. Og hvis du ikke lige ved, hvad du leder efter? Så bliver du nok hurtigt inspireret af at gå rundt i butikken. Ejerne af Bror & Søster køber både ind fra Sverige, Frankrig, Italien og danske dødsboer. Derfor er der et stort udvalg og lidt til enhver smag.

Bror & Søster Ting & Antik – sjove genbrugsfund og skønne antikviteter

Grollowstræde 4, Helsingør, Danmark

Adresse

Grollowstræde 4, Helsingør, Danmark